Ferhat Göçer'den 1000 kişilik dev koro!

Şarkıcı Ferhat Göçer, Cumhuriyet'in 100. yılını Kıbrıs'ta 1000 kişiyle ve 1000 bayrakla kutladı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye bayraklarıyla donatılan Girne, yeni yüzyılı marşlarla kutladı.

ozan
30 Ekim 2023 - 09:51
Magazin

Şarkıcı ve Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği Başkanı Ferhat Göçer, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Girnelilere unutulmaz bir konser verdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 1000 kişinin katılımıyla ve 1000 bayrakla coşkuyla kutlandı. 

Şarkıcı Göçer repertuarında hem sevilen şarkılarına hem de marşlara yer vererek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye bayraklarıyla donatılan Girne’de, unutulmaz anlar yaşattı. 

Vazifemiz Cumhuriyeti korumak diyen Göçer, “Bir yangın yerinin ortasında, hiç solmayacak bir yıldız gibi ilelebet parlayacak bir yıldız gibi Cumhuriyet. Onu korumak ve yüceltmek bizlerin ve bizden sonraki kuşakların en kutsal vazifesidir.” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin