Feriha Eyüboğlu Kırmızı Kamyon'un kadrosunda!

Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosuna yeni oyuncu geldi.

Merve Mutlu
03 Şubat 2021 - 16:16
Gündem

10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği ve farklı konusuyla Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Kırmızı Kamyon'un beğenilen isimleri bir araya getiren kadrosuna bir oyuncu daha dahil oldu.

21-02/03/kirmizi-1612358449.png

Osman Kaya'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleme alacağı Show TV'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon, hayat kurtaran itfaiyecilerin mücadelelerini
mesleklerine ve birbirlerine olan bağlarını anlatmaya hazırlanan dizinin kadrosunda Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Mehmed Mehmedof'un dahil olduğunu daha önceden açıklamıştık.

Feriha Eyüboğlu Kırmızı Kamyon'un kadrosunda!

21-02/03/feriha.png

Merakla beklenen yeni dizinin kadrosuna katılan yeni isim de Feriha Eyüboğlu oldu. Eyüboğlu aynı zamanda bir Netflix dizisinde daha rol alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin