Fesli Fotoğrafını paylaşanlar Filinta'da rol aldı

#FilintaFes ile paylaşım yapan sosyal medya kullanıcıları arasından seçilen talihliler, Filinta dizisinde rol almaya hak kazandı..

resim yok
06 Nisan 2015 - 14:45
Magazin

Türkiye'nin ilk ve tek Osmanlı Polisiyesi olan Filinta'nın #FilintaFes kampanyası talihlisini seçti. 

 

Filinta’dan hayranlarına büyük jest!

 

Türkiye’de ve yurt dışında, ekran başında olduğu kadar sosyal medya dünyasında fan’ları gün geçtikçe çoğalan ES Film’in yapımcılığını üstlendiği, Türkiye’nin ilk ve tek Osmanlı Polisiyesi Filinta, 14- 18 Mart tarihleri arasında hayranları arasında sosyal medya (Twitter, Instgram ve Facebook) üzerinden düzenlediği #FilintaFes kampanyasındaki 2 talihlisini seçti.  FilintaTV ve Filinta resmi sosyal medya adreslerinde açıklanan iki talihli dizinin 17. Bölümünde rol alma hakkını kazandılar.

 

Biri Bursa’dan diğeri Danimarka’dan geldi…

Sosyal medya hesaplarından 1500 kişiye yakın fotoğraflı katılımın sağlandığı #FilintaFes kampanyasındaki, iki talihli isimden ilk’i Bursa’dan yarışmaya katılan 16 yaşındaki Ceren Oğuz, diğeri ise Danimarka’dan gelen 29 yaşındaki Gökhan Bayhan  oldu. Biri, Osmanlı döneminin genç kızlarından birini, diğeri de Yosi Mizrahi’nin canlandırdığı Esat Paşa’nın askerlerinden birini canlandıracak bu iki talihli, Bursa’dan ve Danimarka’dan takip ettikleri ve hayranı oldukları Filinta’nın seti için İzmit’e gelerek hayatlarında rüya gibi geçirdikleri bir gün geçirdiler. Ve sevdikleri oyuncularla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.  

 

 

Talihlilerden ilki olan Ceren Oğuz, Bursa’da Rafet Kahraman Lisesi 2. Sınıf öğrencisi. Küçük yaşlardan beri hem piyano çaldığını ve Uludağ Üniversitesi'ne  girmek için konservatuvara hazırlandığını söyleyen 16 yaşındaki genç hayran,  Filinta dizisinde rol almasıyla ilgili;  ‘Benim için müthiş heyecan verici bir duygu. Onur Tuna ve Mehmet Özgür’le tanıştım sette. Onlarla oyunculuk üzerine sohbet ettim. Eğitimime hem müzik hem de oyunculuk üzerine devam etmek istiyorum. Benim için inanılmaz bir fırsat, bu kadar severek izlediğim Filinta’da kendimi göstermek müthiş bir duygu. Dönemin içindeki genç kızlardan birini canlandırdım. Ve bu güzel kostümlerin  içindeyim. Çok mutluyum. Çok teşekkür ederim bu hakkı tanıdığınız için’ dedi.  

 

Danimarka’dan yarışmaya katılan ve çekim için Türkiye’ye gelen Gökhan Bayhan ise, Danimarka’da doğup  büyümüş, evli ve iki çocuk babası  genç bir vatandaşımız. Orada ticaret okulu mezunu ve iş aradığını söyleyen  Bayhan, Filinta dizisinin sıkı takipçilerinden olduğunu belirtiyor.  Bayhan Türkiye’ye gelerek Filinta’da rol almakla ilgili duygularını şu sözleriyle açıklıyor: ‘ Çok heyecanlıyım. Danimarka’dan Filinta için geldim. Orada severek izlediğim, sıkı takipçisi olduğum dizinin içinde bir bölümde olsa  yer almak benim hiç beklemediğim, manevi olarak mutluluk duyduğum bir durum oldu. Buranın havası çok farklı, ortam çok özel. Sevdiğim, takip ettiğim oyuncularla tanıştım. Süper bir duygu bu! Ailem dizide rol alacağımı biliyor ama Danimarka’ya dönünce ve dizi yayınlanınca arkadaşlarıma sürpriz olacak.’

 

Hayranlarını sevdikleri ünlü oyuncularla buluşturma şansını böylesi özel bir kampanya ile onlara veren  ES Film’in yapımcılığını üstlendiği TRT’nin sevilen dizisi Filinta, projenin ekran önünde ve arkasında da yeni, farklı ve özel sürprizleriyle yolculuğuna devam ediyor…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin