Fİ 2. sezon Çİ oyuncuları ne kadar ücret alıyor?

Puhu Tv'de seyircisiyle buluşan Fİ 2. sezon Çİ oyuncuları ne kadar ücret alıyor? İzlenme rekorları kıran internet dizisi oyuncuları başarının ardından zam aldı.

Berfu Gürle
13 Kasım 2017 - 10:57
Magazin

9 Kasım'da 2. sezonuna başlayan dizi , 31 Mart 2016’da başlamıştı. İnternet dizisi olarak yayın hayatına başlayan ve devam eden dizi 30 milyon kişi tarafından izlenerek rekora imza atmıştı.  2. sezon Çİ oyuncuları ne kadar ücret alıyor?

17-11/13/fi-2-sezon-ci-oyunculari-ne-kadar-ucret-aliyor-1510559701.Jpeg

Dizinin izlenme oranlarının bu sezonda da yüksek olmasıyla yapım dizi oyuncularına zam yaptı. Başrollerinde Mehmet Günsür, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Ozan Güven’in yer aldığı dizide kim ne kadar ücret alıyor?

Mehmet Günsür: Deniz karakterine can veriyor. Deniz müzisyen ve aynı zamanda akademisyen birinci bölümde Duru ile yaşadığı travmatik aşk sonrasında herşeyi ardında bırakıp dünya turuna çıkıyor. Günsür gösterdiği başarılı performans ile bölüm başı 45 bin liraya anlaşma sağladı. Ayda 180 bin lira kazanacak.

Serenay Sarıkaya: Dizide hırslı ve azimli bir karakter Duru'yu canlandırıyor. Duru'nun kariyeri ve hedefleri için yapamayacağı bir şey yok. Dizi setinde zam yapılmasıyla beraber güzel oyuncu 40 bin lira ile 2. sezona imza attı. Ayda 160 bin lira kazanacak.

Berrak Tüzünataç: Kilit rollerden biri olan Özge karakterine can veriyor. Araştırmacı, pes etmeyen bir gazeteci rolüyle karşımıza çıkan Özge, 2. sezonda taraf değiştirip kötü tarafa geçmeye çalışacak. Tüzünataç gösterdiği performansı ile oldukça beğenilirken bu sezon için bölüm başı 30 bin liraya anlaştı. Ayda 120 bin lira kazanacak.

Ozan GüvenCan Manay karakteriyle bir psikoloğu canlandırıyor. Duru'yu gördüğü andan itibaren aşık olan ve saplantılı bir şekilde onu elde etmeye çalışan Manay, Duru ile Deniz'i ayırmayı başarır. 2. Sezonda aynı evde yaşacak ve saplantı bir aşk yaşayacaklar. Başarılı oyuncu Ozan Güven'de Mehmet Günsür gibi aynı ücret ile anlaşma sağladı. Güven, 2.sezonda bölüm başı 45 bin lira alacak ve ayda 180 bin lira kazanacak. 

Büşra Develi: İlk sezonda yaptığı cesur anlaşma ile kendini kanıtlayan ve iyi bir psikolog olacağı ışığını veren Bilge karakterini canlandırıyor. Can Manay'ın yanında çalışırken sezon sonunda ayrılan Bilge, bu sezonda yeniden yanına dönecek. Kilit rollerden biri olan Bilge'nin ekranda kaldığı süre Özge karakteriyle aynı düzeyde de olsa Büşra Develi bu rol için en az miktar alan oyuncu oldu. Yeni sezonda yapılandırılan ücretlerde güzel oyuncu diziden bölüm başı 20 bin lira, ayda 80 bin lira kazanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin