Filiz Akın'dan sevindiren haber!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Filiz Akın, uzun süredir gördüğü tedavi hakkında açıklama yaptı. Akın, "Şu anda ilacı ve tedaviyi evde alabileceğim" diyerek sevindiren haberi verdi.

Berfin Sengil
25 Mart 2024 - 15:42
Magazin

Filiz Akın kulağının üst kısmındaki kanserli dokunun yanı sıra ses tellerindeki sorunlar için ameliyat olmuştu. Tedavisi devam eden Akın, son sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Tedavisi Evde Devam Edecek

Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın, paylaştığı videonun altına şu notu düştü:

"Bence iyi haber! Konsültasyonlar neticesi hastanede iyileşmem için günlerce almam gereken serumla verilen ilaç yüzünden 8 saatim hastanede geçiyordu. Şu anda ise ilacı ve tedaviyi evde alabileceğim. Boğazda oluşan bakteriyel bir oluşumun yok edilmesi için bir on günüm daha var sanırım. Hepimize olabildiğince iyi bir hafta diliyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin