Filiz Akın'ın kulağı kesildi! 2. kez ameliyat oldu...

Yeşilçam'ın yetenekli oyuncusu Filiz Akın'ın uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği biliniyordu. Son olarak kulağından ameliyat olan Akın, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Filiz Akın kanser mi? Filiz Akın ameliyat mı oldu? Filiz Akın kimdir? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
27 Şubat 2023 - 12:56
Magazin

Yeşilçam'ın usta aktörü Filiz Akın, peş peşe girdiği ameliyatlar sonrası sosyal medya üzerinden sevenlerine açıklama yaptı.

Filiz Akıneşi Sönmez Köksal'ın ameliyata girerken çektiği görüntüleri paylaşarak üstüne şu açıklamayı yazdı ve ameliyat ekibine tek tek teşekkür etti.

"Sağlığımı merak eden dostlarım, takip edenlerim
İyi ki varsınız ❤️Hepinize topluca cevap vereyim:
Sol üst kulağımdaki kanserli dokunun kalan bölümü de ikinci bir ameliyatla kesilip, küçültülerek tekrar şekil verildi…Evet çok üst üste ameliyatlar olmak zorunda kaldım Ama çektiğim 6 şubattan itibaren yaşananların yanında nedir ki ….Gene de bir teşekkürüm var. Başta #deprem bölgesine yardım için gidip ,dönen (doktorum) ameliyatı başarıyla gerçekleştiren (kulakburunboğaz) baş ve boyun cerrahı Opt. Dr. Süleyman Ali Zennuboğlu olmak üzere Anestezist Dr.Olcay Küçük’e ,ameliyat ekibine, hemşirelere , hastayla ilişkiler bölümü ve Nazlı Hanım’a Ayrıca #bodrumamerikanhastanesi
Tüm yönetici ve personeline içtenlikle teşekkür ediyorum"

23-02/27/2023-02-27-1-1677492861.png

Filiz Akın neden ameliyat oldu? Kanser mi?

Geçtiğimiz aylarda akciğer rahatsızlığıyla hastaneye kaldırılan Filiz Akın, şimdi de kulağındaki kanserli doku sebebiyle ameliyata alındı. 

Filiz Akın kimdir? Kaç yaşında?

Filiz Akın, 2 Ocak 1943’te Ankara'da doğdu. Annesi Ankaralı kadın terzisi Habibe Leman Şaşırmaz, babası Afyonlu hakim Bekir Sami Akın’dır. Annesi baba tarafından Arnavut, babası ise anne tarafından Çerkestir. Annesinin ikinci evliliğinden kızkardeşi Günseli doğdu. Anneannesi olan Halime Hanımın öz babası Atatürk’ün şifrecisi, üveybabası da Atatürk’ün kalem müdürü olup Atatürk kıyafet seçiminde zevkine güvendiği için zaman zaman Halime Hanımın fikrini alırdı. Filiz Akın 3 yaşına kadar babası hakim Sami Beyin görev yaptığı Beypazarı’nda yaşadı. 5.5 yaşında ilkokula başladı. İlköğrenimini Ankara, Kızılay'da bulunan Sarar İlkokulu'nda tamamladı.7 yaşındayken annesi ile babası ayrıldı.

Filiz Akın TED Ankara Koleji ve DTCF Arkeoloji bölümünde okudu. Artist mecmuasının düzenlediği yarışmayı kazanarak oyunculuğa başladı(1962). İlk filmi Akasyalar Açarken 'dir. Kolejli Kız, Yankesici Kız gibi "kız"lı filmlerle ünlendi. Sinemada özellikle romantik ve batılı kız rollerini canlandırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin