Fırat Doğruloğlu yıllar sonra sahnede!

Oyuncu Fırat Doğruloğlu, "Yeraltından Notlar" oyunuyla uzun bir aranın ardından tiyatro sahnesine döndü.

Berfin Sengil
23 Şubat 2024 - 10:08
Viral

Dostoyevski’nin, varoluşçu edebiyatın öncülü olan ve 150 yıldır modern insanın ‘yeraltı dünyasının’ kapısını açık tutan güçlü eseri, "Yeraltından Notlar" sevilen oyuncu Fırat Doğruloğlu'nun tek kişilik performansıyla Caddebostan Kültür Merkezi (CKM)'nde sahnelendi.

Fuego Organizasyonun düzenlediği etkinlikle birlikte uzun bir aradan sonra tiyatroseverlerin karşısına çıkan Fırat Doğruloğlu, muhteşem performansıyla büyük alkış aldı.

Tüm biletlerin kısa sürede tükendiği etkinlikte "Yeraltından Notlar"ın uyumsuz, huysuz, huzursuz, arzuları ile arazları, varlığı ile hiçliği arasında sıkışmış küçük, sıradan adamı kendisini anlatmak ile geçen oyunun turne programı ise yakında açıklanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin