FOX'un dizisi Kalbimdeki Deniz Romanya'ya satıldı

Türk dizi sektöründe yaşanan gelişmeler gün geçtikçe ivme kazanıyor. Geçtiğimiz gün Annem dizisinin Meksika'ya satılmasının ardından FOX'un dizisi Kalbimdeki Deniz Romanya'ya satıldı.

Berfu Gürle
05 Aralık 2017 - 12:00
Gündem

İkinci sezonuyla ile seyircilerin beğenisini toplayan FOX'un dizisi Kalbimdeki Deniz Romanya'ya satıldı. Yapımcılığını Pastel Fİlm'in üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Hakan İnan yapıyor. Dizi yakın bir zamanda Romanya'da yayınlanmaya hazırlanıyor.

17-12/05/foxun-dizisi-kalbimdeki-deniz-romanyaya-satildi.jpg

Senaryosunu Funda Çetin'in kalema aldığı dizi daha önce Makedonya, Tunus, Irak, Gürcistan, Kazakistan ve Şili’ye satılmıştı. Şimdi ise Romanya'da yayınlanmaya hazırlanıyor. 6 farklı ülkede yayınlanan Türk yapımı dizi Romanya'da Antenna Group ile anlaştı. Dizi Romanya'da Antenna Group tarafından yayına alınacak. 

17-12/05/kalbimdeki-deniz.jpg

Kalbimdeki Deniz dizisinin başrollerinin başarılı şarkıcı ve oyuncu olan Kutsi ile Özge Özberk paylaşıyor. Kutsi daha önce yer aldığı Doktorlar dizisi ile Türk dizi tarihinin en başarılı dizilerinden birine imza atmıştı. Şimdi ise 6 farklı ülkede yayınlanan ve Romanya'da da yayınlanmaya hazırlanan Kalbimdeki Deniz'de yer alıyor. Cumartesi akşamları FOX'ta ekranlara gelen dizi reytinglerde başarısını kanıtlıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin