Fransız müzik sahnesinin yükselen yıldızı "Pomme" 13 Aralık’ta Zorlu PSM’de!

Geçtiğimiz sene Zorlu PSM Charlotte Cardin konseri öncesinde sergilediği performansıyla müzikseverlerden tam not alan genç yetenek Pomme, bir kez daha Zorlu PSM’ye geliyor. ‘’En cavale’’ isimli EP’siyle başarılı bir çıkış yakaladıktan sonra Billie Eilish’in ‘Bad Guy’ parçasına yaptığı coverla milyonlarca dinlenmeye ulaşan Pomme, kendine özgü vokal tarzıyla 13 Aralık akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da.

Volkan Usta
31 Temmuz 2023 - 15:09
Gündem

Fransız şarkıcı ve söz yazarı Pomme, folk, pop ve akustik unsurlarını harmanladığı parçalarıyla kısa süre içinde müzik dünyasının umut vaat eden genç yeteneklerinden biri haline geldi. ‘’En cavale’’ EP’si ile hızlı bir çıkış yakalayan genç sanatçı, 2019 yılında "À peu près’’ isimli ilk albümünü çıkararak müzik eleştirmenlerinden tam not almayı başardı. Billie Eilish’in ‘Bad Guy’ parçasına yaptığı coverın yanında ‘’soleil soleil’’, ‘’je sais pas danser’’, ‘’J’attends’’, ‘’Ce qui rêvent’’ gibi parçaları milyonlarca dinlemeye ulaştı. 2022 yılında yayınladığı ‘’Consolation’’ albümüyle de kariyerinde büyük bir ivme kazanan genç sanatçı, hayranlarıyla buluşmak için 13 Aralık 2023’te Zorlu PSM %100 Studio’ya konuk olacak.   

Pomme konserinin biletleri konserinin biletleri passo.com.tr’de!

23-07/31/1690793831_zorlu_psm_pomme220316_pomme_consolation1__lian_benoit_.jpg

Bilet Fiyatları:

Ön Satış – 2. Dönem : 330,00₺

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi 10. sezonunu kutluyor! 10 yıldır ilham verici sanat deneyimleri yaratarak ve dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor. Bugünün ve yarının sanatçılarına hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor ve onlara destek oluyor! Onuncu sezonunda “Onları Seviyoruz” mottosuyla 10 yıllık geçmişinde ağırladığı tüm sanatçıları kutlayan Zorlu PSM sanata gönülden bağlı, yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan tek kişilik performanslara kadar uzanan nitelikli kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturan ve dünya standartlarında bir donanıma sahip olan Zorlu PSM, global bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor. Yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Zorlu PSM, 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin