Fulden Akyürek Nöbet dizisine katıldı!

Pana Film imzası taşıyan Nöbet dizisinin yeni bölümünde sevilen oyuncu Fulden Akyürek'i kadroda göreceğiz...

Nurşah
06 Mart 2019 - 11:16
Yeni Bölüm

Necati Şaşmaz'ın büyük bir merakla beklenen dizisi Nöbet geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile izleyici karşısındaki ilk sınavını verdi. Seyircilerden olumlu yorumlar alan dizinin 2. bölümünde bizleri sürpriz bir oyuncu da bekliyor!

19-03/06/nobet-sitare-fulden-akyurek.jpg

Fulden Akyürek Nöbet'te!

Nöbet dizisinin iddialı kadrosuna başarılı isim Fulden Akyürek katıldı! Akyürek, dizide Sitare adında bir ses sanatçısını canlandıracak ve Ceyran ailesi ile olan ilişkisi de dikkatleri üzerine çekecek.

37 yaşındaki güzel oyuncuyu Bir Deli Rüzgar, Arka Sokaklar, Galip Derviş ve Kardeş Payı gibi televizyon ekranlarının sevilen dizilerinde de izledik. Akyürek şimdi de Nöbet dizisindeki performansı ile göz dolduracak gibi görünüyor. Merakla beklenen dizi yeni bölümleri ile pazar akşamları izleyicisi ile oluyor...

Nöbet 2. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin