GAİN’in yeni dizisi “Arjen” setinden ilk kareler paylaşıldı!

GAİN’in yeni dizisi Arjen, setten gelen ilk karelerle diziseverlerle buluştu.

Volkan Usta
05 Aralık 2023 - 12:30
Kültür Sanat

Yapımcılığını ve başrolünü Tolgahan Sayışman’ın üstlendiği ve aynı zamanda diziye de adını veren Arjen, küçük yaşta sokaklarda yaşamak zorunda kalan bir çocuğun, deneyimli bir suikastçıya dönüşme hikâyesini konu alıyor.

Masumiyetin ve Acımasızlığın İç İçe Geçtiği Bir Hikâye

Dizide babası gibi gördüğü Selahattin’in ailesine çocukken giren Arjen, Selahattin ve ailesini düşmanlarından korurken, hayatının en büyük kararını verir. Masumları, kadınları ve çocukları öldürmeyen Arjen Nakmet, içindeki acımasızlığı sınavdan geçirir.

Oyuncular ve Yapım Ekibi

"Arjen” dizisi, başrollerde Tolgahan Sayışman, Talat Bulut, Ezgi Eyüboğlu, Alican Yücesoy, Dilara Aksüyek, Saruhan Hünel, Yunus Eski ve Cemal Toktaş gibi deneyimli isimleri ağırlıyor.

Usta oyuncu Altan Erkekli’nin de konuk oyuncu olarak yer alacağı dizinin yapımcılığını Tolgahan Sayışman üstleniyor. Yönetmenliğini Umut Sarıboğa’nın yaptığı “Arjen”in senaryosunu ise Altuğ Küçük kaleme alıyor.

Setten İlk Kareler

Dizinin setinden çekilen ilk kareler, Arjen’in karmaşık ve karanlık dünyasını gözler önüne seriyor. Bu özel fotoğraflar aynı zamanda izleyicilere “Arjen”in atmosferini yakından görme ve karakterleri tanıma fırsatı veriyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin