Gala gecesinde Özgü Namal'ın rahatsızlığı!

Özgü Namal ile Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü oynadığı 'Bu İşte Bir Yalnızlık Var'ın galası, Maslak TİM'de yapıldı.

resim yok
13 Aralık 2013 - 10:19
Magazin

Beyazperdenin yeni çifti!

 

Özgü Namal ile Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü oynadığı 'Bu İşte Bir Yalnızlık Var'ın galası, Maslak TİM'de yapıldı.

Namal, basın toplantısının, sinema salonunda yapılmasına "Sanki konferanstayız" diyerek tepki gösterdi

 

GALA GECESİ

Tuna Kiremitçi'nin aynı adlı romanından uyarlanan 'Bu İşte Bir Yalnızlık Var' filminin galası, önceki akşam Maslak TİM Show Center'da yapıldı.

 

KİMLER KATILDI?

Galada; filmin başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Özgü Namal, Müge Boz, Ümit Erdim, Atiye, Wilma Elles ile yönetmen Ketche ve yapımcı Murat Akdilek de hazır bulundu.

 

KONUK İSİMLER

Bugün vizyona giren filmin galasına katılanlar arasında;

İbrahim Çelikkol, Caroline Koç, Rüştü-Işıl Reçber, Murat Dalkılıç ve Cemal Hünal da vardı.

 

''AŞIRI RESMİ OLDUK''

Filmde evli bir kadına aşık olan bir müzisyeni oynayan Engin Altan Düzyatan,

"Zaten evimde bir gitar vardı; filmde bir elektro gitaristi canlandıracağımı öğrenince çok düşünmeden teklifi kabul ettim" dedi.

Özgü Namal ise gala öncesi basın toplantısının fuaye alanında değil, filmin izleneceği salonda yapılmasına tepki gösterdi.

Namal, "Sanki konferanstaymışız gibi hissediyorum. Aşırı resmi olmadık mı? Sanki marka konferansındayız" diye konuştu.[reklam]

Kitabın yazarı Tuna Kiremitçi ise;

"Bir eserimin filme çevrilmesi çok sevindirici. Demek ki kalıcı bir şeyler yapmışım. Filme yeni müzik grubumuz Atlas ile biz de destek verdik" dedi.

 

FİLMİN HİKAYESİ

Birkaç yıl öncesinde bir rock grubunda çalan Mehmet (Engin Altan Düzyatan) eşinden boşanmış, müziği bırakmış yalnız bir adamdır. Onu hayata bağlayan tek şey haftada bir gün görebildiği kızı Ezgi’dir.

Mehmet, senelerdir dostları olan Ayşe (Özgü Namal) ve eşiyle hala aynı apartmanda yaşamaktadır. Bir gece Ayşe’yle kocası arasında şiddetli bir kavga çıkar ve eşi evi terk eder.

Mehmet durumu öğrenmek için Ayşe’nin kapısını çalar. Mehmet’in de Ayşe’nin de kaderleri o saniyeden sonra değişmiştir artık…

 

 

ÖZGÜ NAMAL BODRUM'DA EV'LENDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin