Galaya sevgilisi ile el ele geldi!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Gülseren Ceylan'la Kolpaçino 4 4'lük film galasına el ele katıldı. Ayrılıkları kısa süren çiftin el ele göz göze halleri dikkat çekti. Peki barışmak için ilk adım kimden geldi? Gülseren Ceylan ne açıkladı? Gülseren Ceylan ve Mehmet Ali Erbil evleniyor mu?

Gülcan Tarımoğlu
09 Ocak 2024 - 23:40
Magazin

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan ayrılığı kısa sürdü!

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la yeniden bir araya gelen Mehmet Ali Erbil, Kolpaçino 4 4'lük film galasında görüntülendi. Galaya el ele gelen çift, muhabirlerin sorularını yanıtladı!

Şafak Sezer’in 12 Ocak’ta gösterime girecek olan “Kolpaçino 4.4’lük” filminin galası gerçekleşti. Galaya sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri de katıldı. 

Filmde rol alan Mehmet Ali Erbil ise, filmin kadrosundaki isimlerin parayla bile zor bir araya geleceğini, bu işin dostluk işi olduğunu söyledi.

Çekimler sırasında Mehmet Ali Erbil'i sette de ziyaret ettiğini söyleyen Gülseren Ceylan, özel soruları yanıtsız bıraktı. Barışma adımının kimden geldiği sorusuna ise Mehmet Ali Erbil esprili bir yanıt vererek, açıklamalarını sonlandırdı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin