Galip Derviş'ten haber var! Sürpriz gelişme!

Galip Derviş'le ilgili sürpriz gelişme!

resim yok
10 Şubat 2014 - 13:07
Magazin

Galip Derviş'le ilgili sürpriz gelişme!

Kanal D'de yayınlanan ve başrollerini Engin Günaydın ile Algı Eke'nin paylaştığı polisiye-komedi dizisi Galip Derviş ekrana geri dönüyor.

 

İşte detaylar:

 

SONUNDA SES ÇIKTI!

Herhangi bir açıklama yapılmadan 3 haftadır yayınlanmayan Galip Derviş dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

 

TWITTER'DAN DUYURDU

Dizini yapımcısı kendi twitter adresinden dizinin bu hafta yayınlanacağını duyurdu.

Galip Derviş'in çekimleri devam ederken neden böyle bir ara verdiği ise açıklanmadı.

Galip Derviş yeni bölümü ile 15 Şubat Cumartesi Kanal D'de.

 

DİZİ HAKKINDA

Galip Derviş, Barakuda Film tarafından yapılıp Kanal D'de yayınlanan polisiye, komedi türündeki televizyon dizisidir. ABD yapımı Monk dizisinin yerli uyarlamasıdır.

4 sene önce karısı ölen Galip Derviş'in obsesif kompulsif bir kişiliğe sahip dedektif Galip Derviş her bölümde farklı olayları inanılmaz bir dikkat ve zeka ile çözdüğü, komedi ağırlıklı polisiye bir dizidir.[reklam]

Dizi 21 Mart 2013'te Kanal D'de yayına başlamış, 20 Haziran 2013 günü ilk sezonun finalini yapmıştır. Dizinin ikinci sezonu 3 Ekim 2013 günü yayınlanmaya başlamıştır. İlk başta Perşembe günleri 23:00'te yayınlanan dizi, ikinci sezondan itibaren saat değişikliğine uğrayarak 19:45'te yayınlanmıştır.

30 Kasım 2013 gününden itibaren Cumartesi günleri 23:00'te yayınlanmaya başlamıştır.

 

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Dizinin ana karakteri olan fobi ve takıntılarıyla zaman zaman komik durumlara düşen Galip Derviş'i Engin Günaydın canlandırmaktadır.

Derviş'in hemşiresi Hülya Uçar'ı Algı Eke, oldukça hevesli ve hırslı olmasına karşın bir o kadar da beceriksiz olan Ahmet Tekin'i ise Ersin Korkut canlandırmaktadır. Cinayet bürosunun baş komiseri İzzet Merdan ise Orhan Güner tarafından canlandırılmaktadır.

 

 

BİR DİZİ AŞKI DAHA GERÇEK OLDU! İŞTE O ÇİFT! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin