Game of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

Game of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı yayında! Dün akşam HBO ekranlarına gelen sezonun 3. bölümü "The Queen's Justice" ile bir bölüm daha geride kaldı. Yeni sezon heyecanı sadece yedi bölüm sürecek dizinin gelecek hafta ekranlara gelecek yeni bölümünden fragman da paylaşıldı.

Volkan Küçükel
31 Temmuz 2017 - 15:49
Gündem

"Tüm müttefiklerim öldü. Kaybediyorum. Zekice planlar yetti artık..."

Dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip Game of Thrones'un 7. sezon heyecanı devam ediyor. Dün akşam HBO ekranlarına gelen sezonun 3. bölümü "The Queen's Justice" ile bir bölüm daha geride kaldı.

Devam etmekte olan sezonu sadece yedi bölüm sürecek dizinin gelecek hafta ekranlara gelecek yeni bölümünden bir fragman da paylaşıldı. Türkçe alt yazılı bu fragmanı haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

GAME OF THRONES 7. SEZON 4. BÖLÜM: "THE SPOILS OF WAR"

06 Ağustos Pazar akşamı ekranlara gelecek yeni bölümün ismi ise "The Spoils of War". Matt Shakman'ın yönetmen koltuğunda oturacağı bölümde izleyiciler aksiyona doyacak gibi. Her cephede işlerin karışmaya ve planların değişmeye başladığını görüyoruz.

17-07/31/the-spoils-of-war.jpg

GAME OF THRONES 7. SEZON 4. BÖLÜM FRAGMANINDA GÖZE ÇARPANLAR

Fragmanda Daenerys Targaryen'i Dragonstone kıyılarında Jon Snow'a "Tüm müttefiklerim öldü. Kaybediyorum. Akıllıca planlar yetti artık..." derken görüyoruz.

Cersei ise "Şu anki tek hedefim tüm kıtada ve yaşayan tüm insanlar üzerinde kontrolü yeniden sağlamak" sözleriyle karşımıza çıkıyor.

17-07/31/game-of-thrones-7-sezon-4-bolum-foto-3.jpg

Ayrıca Arya Stark nihayet Winterfell'e ulaşıyor. Theon Greyjoy kıyıya geri dönüyor ve Cersei, Demir Bankası'nı ziyaret ediyor.

Fragmanın sonunda görünen Daenerys ejderhasının istikameti ise acaba neresi?

İşte izleyicileri bol sürpriz ve aksiyonun beklediği heyecan dolu yeni bölüm fragmanından görüntüler...

"Game of Thrones" 7. sezon 4. bölüm fragmanı (Türkçe altyazılı):

 

"Game of Thrones" 7. sezon 4. bölüm fragmanından kareler:

17-07/31/game-of-thrones-7-sezon-4-bolum-foto-1.jpg

17-07/31/game-of-thrones-7-sezon-4-bolum-foto-2.jpg

17-07/31/game-of-thrones-7-sezon-4-bolum-foto-4.jpg

17-07/31/game-of-thrones-7-sezon-4-bolum-foto-5.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin