Game of Thrones 7. sezondan yeni fragman yayınlandı!

HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'un merakla beklenen yedinci sezonu yaklaşırken yayıncı kanaldan yeni sezona dair bir tanıtım videosu yayınlandı.

Volkan Küçükel
31 Mart 2017 - 02:20
Gündem

HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'un merakla beklenen yedinci sezonu yaklaşırken yayıncı kanaldan yeni sezona dair bir tanıtım videosu yayınlandı.

ÜÇ KARAKTERLİ YENİ TANITIM VİDEOSU

"Long Walk" başlıklı ve arka planda James'ten "Sit Down" isimli parçanın çaldığı doksan saniye süreli tanıtım videosunda Cersei Lannister (Lena Headey), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) ve Jon Snow (Kit Harington) karakterlerini görüyoruz.

17-03/31/1.jpg

Bu üç karakter video temasına uygun şekilde uzun bir yürüyüşte. Ve bu yürüyüşün sonunda her birinin bir tahta ulaştığını görüyoruz. Önümüzdeki sezon yaşanmaya devam edecek taht mücadelesinin ipuçlarını veren videonun sonunda ise Cersei'nin derin nefesinin ardından Night King bizlere kendini gösteriyor.

17-03/31/2.jpg

GAME OF THRONES 7. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

David Benioff ve D.B. Weiss ikilisi ile birlikte Carolyn Strauss, Frank Doelger ve Bernadette Caulfield'in yeni sezonun yürütücü yapımcı kadrosunda bulunduğu Game of Thrones'un yeni sezonu 16 Temmuz'da HBO ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

17-03/31/3.jpg

GAME OF THRONES 7. SEZON KAÇ BÖLÜM?

Yedinci sezonun yedi bölümden oluşacağı daha önceden açıklanmıştı.

Bu arada dizinin sekizinci sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağını da hatırlatalım.

"Game of Thrones". 7. sezon fragmanı 'Long Walk':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin