Game of Thrones'un en çok izlenen bölümü belli oldu!

Fenomen dizi Game of Thrones rekora doymuyor! Dizinin çok konuşulan "The Bells" bölümü dizi tarihi için önemli bir rekora imza attı.

Fenomen dizi "Game of Thrones" büyük finalinden bir önceki bölümüyle şimdiye kadarki tüm reyting rekorlarını yakıp kül etti!

GAME OF THRONES'TAN YENİ REYTİNG REKORU!

Haftaya damgasını vuran "The Bells" isimli bölüm Game of Thrones tarihinin en çok izlenen bölümü unvanını kazandı.

19-05/15/got-8x05.jpeg

Yürütücü yapımcılar David Benioff & D. B. Weiss ikilisinin senaryosunu alıp, Miguel Sapochnik'in yönetmen koltuğunda oturduğu "The Bells", 12.5 milyon izleyici sayısıyla geçtiğimiz hafta yayınlanan "The Last of the Starks"tan yüzde 6 oranında daha fazla izleyiciyi ekran başına çekerek şimdiye kadar herhangi bir HBO dizisi için de en iyi rakamları elde etti.

Bölüm, sezonun önceki rekorunu elinde bulunduran karanlık ve kanlı "The Long Night" bölümüne göre (12.2 milyon) ise yüzde 2.3'lük bir artış gösterirken; 12.07 milyon izleyici ile bu alanda rekorun sahibi olan 7. sezon final bölümü "The Dragon and the Wolf"u da geçmiş oldu.

DİJİTAL PLATFORMLARDAN GELEN RAKAMLARLA ORTAYA ÇIKAN TABLO

Ortaya çıkan rakamlar bu haliyle bile oldukça parlak görünürken, dijital platformlardan gelen izlenme rakamlarının eklenmesiyle ortaya çok daha göz alıcı bir tablo çıkıyor.

19-05/15/the-bells.jpg

"The Bells" televizyon yayınına ek olarak HBO GO ve HBO Now dijital platformlarından gelen rakamlarla birlikte 18.4 milyon izleyici sayısına ulaşarak kendi rekorunu yenilemiş oldu. Son rekor 17.8 milyon izleyici ile sezonun üçüncü bölümü "The Long Night" a aitti.

GAME OF THRONES BÜYÜK FİNALİNDEN YENİ BİR REKOR GELİR Mİ?

19 Mayıs Pazar akşamı David Benioff & D. B. Weiss ikilisinin yazıp yönettikleri büyük final bölümüyle HBO ekranlarına gelecek olan Game of Thrones'tan 20 milyonu zorlayan son bir rekor daha gelir mi, bekleyip göreceğiz..

"Game of Thrones" final bölümü fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin