Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizilerin sosyal medya karnesi

Sevilen dizilerin, sosyal medyada konuşulma oranları yayınlandı. Araştırmaya göre birincilik hangi dizide?

Berfu Özlen
09 Mayıs 2017 - 11:55
Reyting

Türk dizilerinin medya karnesi çıkarıldı. Son zamanlarda sosyal medyada en çok konuşulan dizilerin listesi yayınlandı.

Medya Takip Merkezi'nin sosyal medya izleme ve ölçme uygulaması DigiLUP, 24-30 Nisan tarihihleri arasında yayınlanan yerli dizilerin sosyal medya performanslarını yayınladı.

Açıklanan verilere göre, Cesur ve Güzel, Vatanım Sensin ve Kara Sevda sosyal medyada en çok konuşulan diziler olurken, haftalık reytingde birinci sırayı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz aldı. 

Cesur ve Güzel zirvede

Elde edilen bulgulara bakıldığında, dizi hashtaglerinden en çok kullanılanı Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Cesur ve Güzel'in #birumut oldu. Hashtag tam tamına 205 bin 926 iletide kullanıldı.

Türk kurtuluş mücadelesini konu alan dizi Vatanım Sensin ise, #seviyorumonu hashtag'i ile 91 bin 883 gönderiyle listenin ikinci sırasında yer alırken, Star TV'nin dizisi Kara Sevda, #senbenimsin etiketi ile 74 bin 6 gönderiye konu oldu.

Listenin dördüncü sırasında Söz dizisi 54 bin 635 iletiyle yer alırken, İçerde dizisi #obirmelek etiketi ile 5. sırayı aldı.

Eşkıya Reytinglere Hükümdar Oldu

24-30 Nisan tarihleri arasındaki reyting total sonuçlarında ise sıralama, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Aşk ve Mavi, İçerde, Söz ve Kırgın Çiçekler beşlisi şeklindeydi.

 

17-05/09/diziler-sosyal-medya1.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin