Gelsin Hayat Bildiği Gibi'ye sürpriz bir isim katılıyor! Araz'ın yıllardır beklediği kavuşma gerçekleşecek mi?

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk'in bulunduğu sevilen dizisi Geldin Hayat Bildiği Gibi'nin kadrosuna yepyeni bir isim katılıyor. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin oyuncu kadrosuna eklenen isim kim? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 36. bölümde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 35. bölümde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Arzu'su kimdir? Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

Volkan Usta
20 Nisan 2023 - 10:40
Kültür Sanat

Show TV’nin beğeniyle izlenen, yapımını BKM’nin üstlendiği dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibiye sürpriz bir isim konuk oluyor.

23-04/20/yesim-ceren-bozoglu-gelsin-hayat-bildigi-gibi.jpeg

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, ‘Arzu’ karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Dizide Mustafa Açılan’ın hayat verdiği ‘Araz’ın annesi olarak hikayeye dahil olan Bozoğlu izleyicileri şaşırtacak. ‘Araz’ın yıllardır yolunu gözlediği ve her yerde aradığı annesi ‘Arzu’ ile karşı karşıya gelince neler yaşayacakları büyük merak konusu.

İLGİLİ İÇERİK

23-04/20/yesim-ceren-bozoglu-gelsin-hayat-bildigi-gibi.jpg

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin