Geoff Stults'tan yeni komedi dizisi yolda!

Son olarak iptal edilen 'Enlisted' dizisinde izlediğimiz Geoff Stults yeni biri dizi ile ekranlara geri dönme hazırlığında...

resim yok
30 Ekim 2014 - 15:49
Magazin

Son olarak iptal edilen 'Enlisted' dizisinde izlediğimiz Geoff Stults yeni biri dizi ile ekranlara geri dönme hazırlığında...

Stults yeni projesini hem yazar hem oyuncu olarak hazırlıyor.


İşte yeni dizi projesi hakkında ilk bilgiler:

 

CBS İÇİN HAZRILANIYOR

* Geoff Stults'ın geliştirmekte olduğu dizi projesi komedi türünde.

* Dizi, ulusal kanallardan CBS için hazırlanıyor.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre aktör ile yapımcılar arasında imzalar atıldı ve çalışmalara başlandı.

 

HİKAYESİ

Peki dizinin hikayesi nasıl?

Dizinin hikayesi, sıradan bir bekarın aniden kendisini ulusal bir kahraman olarak bulması ekseninde gelişen komik olaylara dayanıyor.

Yarım saat süreli bölümlerden oluşacak komedi dizisi, hayatta çok fazla hırsı ve beklentisi bulunmayan sıradan bir bekar olan itfaiyeci Martin 'Marty' Booker karakteri üzerine odaklanıyor.

Yanmakta olan bir binadan iki çocuğun hayatını kurtarması sonrasında Marty'nin hayatı değişir. Ulusal bir kahraman haline gelen Marty kısa bir süre sonra kendisini seçimle iş başına gelmiş bir belediye başkanı olarak bulacaktır.[reklam]

EKİPTE KİMLER VAR?

Senaryo aşamasında Stults ile yazar partneri Dave Whatley'e eşlik edecek ekipte Will Gluck, Richie Schwartz ile New Girl'den Joe Port ve Joe Wiseman gibi isimler bulunuyor.

 

KARİYERİ

1977 doğumlu aktör Geoff Stults son olarak Pete Hill karakterine hayat verdiği Enlisted dizisinde izleyicilerle buluşmuş ancak dizinin ekran macerası kısa sürmüştü.

Stults dizi kariyerinde son dönemde ayrıca Ben and Kate (Will), The Finder (Walter Sherman) ve Happy Town (Tommy Conroy) gibi dizilerde de rol almıştı.

Sony Pictures Television ve CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanacak projeyle ilgili ilk bilgiler bu şekilde. Bakalım ismi iptal edilen dizilerle birlikte anılan Stults'ın şanssızlığını kıracağı dizi bu proje mi olacak...

 

 

GENÇ 'WILLIAM SHAKESPEARE' İLE TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin