Gerçek suç öyküsü Cocaine Cowboys: The Kings of Miami 1. sezonuyla Netflix'te!

Şoke edici gerçek bir olay... 20 yıla uzanan bir hikâye.... "Cocaine Cowboys: The Kings of Miami" Netflix'te başladı. Detaylar...

Volkan Küçükel
07 Ağustos 2021 - 22:44
Kültür Sanat

Şoke edici gerçek bir olay... 20 yıla uzanan bir hikâye....

Willy ve Sal, Güney Florida'nın kokain krallarıydı. Birinci nesil göçmenlerdi. Amerikan rüyasına giden yolun bu olduğunu düşündüler...

"COCAINE COWBOYS: THE KINGS OF MIAMI" BAŞLADI

Onlarca yıllık bir süreci konu alan bir gerçek suç öyküsünü ekranlara yansıtan belgesel dizisi "Cocaine Cowboys: The Kings of Miami" Netflix'te başladı.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami; liseyi yarım bırakan iki çocukluk arkadaşının, Miami'deki en güçlü uyuşturucu baronları hâline gelmesini konu ediniyor.

21-08/08/cocaine-cowboys-the-kings-of-miami-dizi.jpeg

İzleyiciler; Willy Falcon ve Sal Magluta adlı iki dostun, 1970 ve 80'li yıllarda mütevazı hayatlarını geride bırakarak Miami'deki uyuşturucu ticaretinin zirvesine tırmanmasına tanıklık ediyorlar.

Belgesel dizisinin sezonu, süreleri 41 ile 51 dakika arasında değişen 6 bölümden oluşuyor.

Bölüm isimleri; "Willy ve Sal", "75 Ton", "Dağ Gibi Delil", "Yalnızca Miami'de", "Cazip ve Tehlikeli Bir Kadın" ve "Los Muchachos'un Sonu" şeklinde sıralanıyor.

21-08/08/cocaine-cowboys-the-kings-of-miami-dizi-izle.jpeg

Alfred Spellman'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Billy Corben oturuyor.

"Cocaine Cowboys: The Kings Of Miami" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin