Gizem Karaca ve Hazal Subaşı'nın Bodrum’da detoks kampı!

Ünlü yıldızların sporvizörü Sonay Ölçücüer, TrendLife Detoks Sağlık ve Arınma Kampı’nı bu kez Vitalica Wellness Bodrum’da gerçekleştirdi.

Pınar Alçiçek
20 Nisan 2023 - 10:40
Magazin

TrendLife’ın arınma kampı bu kez Bodrum’da kuruldu!

Ünlü yıldızların sporvizörü Sonay Ölçücüer, TrendLife Detoks Sağlık ve Arınma Kampı’nı bu kez Vitalica Wellness Bodrum’da gerçekleştirdi.

23-04/20/image00005.jpeg

3 günlük kampa ilgi büyük oldu. Kampa Gizem Karaca, Hazal Subaşı, Büşra Pekin gibi birçok ünlü katıldı. Sinan Akçıl’da günlük aktivitelere dahil oldu. 

23-04/20/image00003.jpeg

Büşra Pekin’den Hazal Subaşı’na, Sıla Türkoğlu’ndan Gizem Karaca’ya çok sayıda ünlü ismin ‘sporvizör’lüğünü yapan sağlıklı yaşam koçu Sonay Ölçücüer, en çok tercih edilen sağlıklı yaşam merkezleri arasında bulunan TrendLife’ın büyük ilgi gören detoks kamplarına bir yenisini daha ekledi. TrendLife Detoks Sağlık ve Arınma Kampı’na bu kez Bodrum ev sahipliği yaptı.

23-04/20/image00004.jpeg

SAĞLIK DOLU 3 GÜN

Vitalica Wellness Bodrum’da gerçekleşen TrendLife Detoks Sağlık ve Arınma Kampı, sağlıklı yaşam tutkunlarından büyük ilgi gördü. Sonay Ölçücüer katılımcıları yoga, pilates, fitness ve yürüyüşü kapsayan dopdolu bir içerik ve sağlıklı yiyeceklerden oluşan bir menüyle ağırladı. 3 gün süren kamp sonunda katılımcıların tamamı Bodrum’dan mutlu ve zinde ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin