Gökbakar ve Tüzünataç'ın balkon yakınlaşması AİHM'ye taşındı!

Geçtiğimiz yıllarda hafızalarımıza kazınan Berrak Tüzünataç ve Şahan Gökbakar'ın balkon yakınlaşması, AİHM'ye taşındı... Şahan Gökbakar ve Berrak Tüzünataç sevgili mi? Berrak Tüzünataç kimdir? Şahan Gökbakar kimdir? Hapise mi girecekler? Ne ceza aldılar?

Pınar Alçiçek
08 Mart 2023 - 15:00
Magazin

BERRAK TÜZÜNATAÇ VE ŞAHAN GÖKBAKAR’IN BALKON GÖRÜNTÜLERİ AİHM’E TAŞINDI!

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç'ın 2010 yılında ilişki yaşadığı Şahan Gökbakar'la evinin balkonunda çekilen samimi görüntüleri Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) taşınmıştı. AİHM davada kararı bugün açıkladıı.

AİHM, bugünkü kararında Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin özel ve aile yaşamına saygıyla ilgili 8. maddesini Türkiye’nin ihlal ettiği kararını verdi.

SÖYLEMEZSEM OLMAZ'DA KONUŞULDU!

Yapımcılığını Bilal Özbilge’nin üstlendiği, Bilal Özcan, Sinem Yıldız ve Bircan Bali’nin sunumuyla ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz, gündem konuşulması gereken her şeyi gündeme getirmeye devam ediyor. Berrak Tüzünataç ve Şahan Gökbakar’ın olay yaratan balkon görüntüleri gündeme yeniden geldi. Tüm dünyanın konuştuğu bu görüntüler Avrupa insan hakları mahkemesine taşındı. Avrupa insan hakları mahkemesi, ünlü mankenin itirazıyla ilgili karara vardı. Bu konu Söylemezsem Olmaz Gündem’de konuşuldu.

23-03/08/berrak-balkonda-opusme-davasini-kaybetti-67434158892m-bd196b7c-9700-4d66-aa7a-1e668f8e6427.jpg

Konuyu yorumlayan Bilal Özcan "Balkon evin içine dâhil değil. Onlarınki terastı, aslında orada Berrak kaçıyor, Şahan onu kovalıyor, öpmeye çalışıyor. Eğlence mekânına geliyorlar. Şahan o zamanlar bekar. Şahan bana da tazminat davası açtı üçünü de kaybetti. Kamuda gazeteci görevini yapar. Bu onların işi Berrak Türkiye’den en üst mahkemeye, anayasa mahkemesi topluma görüntü veremezsin dedi. Özel hayatı terasa çekemezsin dedi. Avrupa insan hakları neden bu kararı verdi? Avrupa’da paparazziler çok sayıda İtalya’da Fransa’da Hollanda’da çok sayıda muhabirler vardı. Özellikle kraliyet aileleri ilgi duyuyordu, magazinler Lady Diana Paris’de alt geçidinde paparazzilerden kaçarken şoförü ölmüştü. Paparazziler yakalanmıştı, dolayısıyla Avrupa insanların özel hayatına girmesini engellemeye çalıştı diyor. İnsanların özel hayatına girmeyin, orası Avrupa, bizim toplum düzeni anlayışımız başka. Kimse sokakta öpüşmez. Siz Türkiye ile bu kararı verirken kültür değerlerimizi göz önüne aldınız mı? Ne demek terasta öpüşmek haber yapacaksın ki rezil olsunlar, daha da yapmasınlar. Aksine kendileri o görüntüleri göz önüne serdiler.” Dedi.

23-03/08/kapak_180855.jpg

Konuyu yorumlayan Bircan Bali "Dünyanın bence her yerinde geçerli, balkonda yaptığın her hareket dışarı gözüküyorsa sıkıntı. Burada sarkma var, burada özel hayattan ziyade şans eseri düşmüş bir görüntü.” Dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin