Gökhan Özen'den Cumhuriyet'e özel sahne!

Türk pop müziğine unutulmaz şarkılar kazandıran Gökhan Özen, bu yıl üçüncü kez çıktığı Paraf sahnesinde yine sold out yaparak rekor kırdı. Konser alanını hınca hınç dolduran Özen hayranları, her şarkısında dev bir koro halinde şarkıcıya eşlik etti.

ozan
30 Ekim 2023 - 09:24
Magazin

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki gün Gökhan Özen ile unutulmaz bir geceye imza attı. Türk pop müziğine unutulmaz şarkılar hediye eden Gökhan Özen bu yıl üçüncü kez çıktığı Paraf sahnesinde yine sold out yaparak rekor kırdı.

Konser alanını hınca hınç dolduran Özen hayranları, her şarkısında dev bir koro halinde eşlik ettiler. Gökhan Özen, üç saat süren konserinde, sınırsız enerjisi ile binlerce hayranını coşturdu.

23-10/30/9k1a7949.JPG

Müthiş sahne performansının yanında beyaz kuyruklu piyanoda söylediği “Duman Gözlüm”,”Seni Kimler Aldı”, “Ne Farkeder” gibi şarkılarla da romantik rüzgarlar estirdi. Çoğu şarkısında kendisine eşlik eden 4 kadın dansçısı ile farklı koreografiler sergileyen Özen, sıcak ve sempatik tavırları ile seyircisinden tam not aldı.

23-10/30/2q3a9122.JPG

Kuruçeşme Açıkhava’da özel bir konser performansı sergileyen ünlü şarkıcı, ikinci bölümde sahnenin önünde gitarist arkadaşları ile en sevilen slow şarkılarını seyircisi ile beraber akustik halleriyle seslendirdi.

ERKEN CUMHURİYET KUTLAMASI

Sürprizi konser sonuna saklayan Gökhan Özen, Türk bayrağı kapşonlu sewatshirt'unu giyerek geldiği sahnede, “Biz Türk bayrağı altında yaşamaktan ve Cumhuriyet çocuğu olmaktan çok mutlu ve gururluyuz" dedi.

23-10/30/2q3a9460.JPG

Elinde Türk bayrağı ile sahneye gelen Özen, seyircisini ayağa kaldırarak hep beraber İstiklal Marşını söyledi. Hayranlarının yoğun isteğini kırmayarak sahneye gelen şarkıcı, büyük coşkuyla söylediği şarkıyla son noktayı koydu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin