Gökhan Türkmen'den muhteşem final!

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde verdiği son konserde sonbahar romantizmi yaşattı.

ozan
02 Kasım 2023 - 15:22
Magazin

Boğaz'ın eşsiz manzarasında, doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sahne sırası önceki akşam Gökhan Türkmen’deydi.

23-11/02/9k1a9733.JPG

Yaz boyunca Paraf Kuruçeşme Sahnesi’nde hayranlarıyla iki kere buluşan Türkmen, üçüncü ve sezonun son konserini muhteşem bir kapanış konseri ile gerçekleştirdi. Son dönemin üretken ve modern müzisyenlerinden Gökhan Türkmen, havaların soğumaya başlamasından dolayı kendi açıkhava sezon finalini muhteşem bir konserle gerçekleştirdi. Seyircisiyle her konserinde hem interaktif hem de sıcak diyalog kurmayı seven Türkmen'e sahnede bazı şarkılarında dansçılar eşlik etti.

23-11/02/9k1a9476.JPG

Yoğun ilginin olduğu konserinde şarkılarını binlerce seveniyle söyleyen Gökhan Türkmen, “Kalem” ve “Deli” ile yaptığı enerjik açılışı konser boyunca devam ettirdi. Performansı kadar kıyafetleriyle de göz kamaştıran Türkmen, “Lafügüzaf” şarkısının sonunda sahneye gelerek kendisine sarılan eşine, "Ben de seni çok seviyorum" dedi.

Dev seyirci korosunun her şarkıda eşlik ettiği, işitsel olduğu kadar görsel açıdan zengin olan konserde, özel hazırlanmış videolar led ekranlarda gösterildi. İkinci bölüme elinde gitarı ve seyircisiyle baş başa şarkılarını seslendiren Türkmen, ekibiyle birlikte eşsiz bir performansa daha imza attı.

23-11/02/dsc_6514.JPG

Ünlü sanatçı Gökhan Türkmen’i izleyenler arasında meslektaşı İrem Derici de vardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin