Gökhan Türkmen'in yeni tarzı çok konuşulacak!

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen geçtiğimiz gün özel bir mekanda verdiği konserde büyüledi. Türkmen'in Harun Kolçak'ın anısına söylediği şarkı ise duygu dolu anlara neden oldu.

Berfin Sengil
08 Aralık 2023 - 09:30
Magazin

Gökhan Türkmen, İstanbul'da özel bir mekanda verdiği konserle unutulmaz bir performansa imza attı. Sahne şovu ve özgün tarzı ile dikkat çeken Türkmen, hayranlarına keyifli anlar yaşattı.

Harun Kolçak Anısına

Eşiyle göz teması kurarak aşk şarkıları seslendiren Gökhan Türkmen, geçmiş yıllarda kaybettiğimiz Harun Kolçak'ın anısına da duygu dolu bir an yaşattı. Gökhan Türkmen, sevilen şarkısı "Yanımda KalHarun Kolçak'a armağan ederek, izleyicilerle duygusal bir düete imza attı.

Yeni İmajı Dikkat Çekici

Performansın ardından Türkmen, "O bizi görüyor, inanıyorum buna. Bu şarkıyı söyleyerek onun kalbine dokunalım. Işıklar içinde uyu Harun Abi" sözleriyle duygusal anlara vurgu yaptı. Ünlü şarkıcının bıyıklı tarzı da geceye damgasını vurdu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin