Göksen Ateş'ten yeni proje müjdesi!

Oyuncu Göksen Ateş, geçtiğimiz gün alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ateş, ekranlara dönmek için hazırlık yaptığını kaydetti.

ozan
16 Ekim 2023 - 09:20
Magazin

Güzel oyuncu Gökşen Ateş, geride bıraktığımız gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. DasDas Tiyatro'da rol aldığı "Dünya Yerinden Oynar" adlı oyunu için erken saatlerde provaya gelen oyuncu, gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmazken, kısa bir sohbeti de ihmal etmedi.

Sezonun ilk oyunu için provadaydı

Sezonun ilk oyunu olduğunu dile getiren oyuncu, "Bugün yeni sezonun ilk oyununu oynayacağız. Ben de erken saatlerde gelip hem hazırlık hemde prova yapacağım." dedi.

23-10/16/goksen-ates-1.JPG

Dizi çekimleri sürüyor

Yeni dizisi için setlerinn yoğun geçtiğini belirten Ateş, "Yakında dizinin ilk bölümü başlayacak. Tiyatro ve dizi derken çok yoğun tempoda çalışıyoruz." dedi.

Müzik yapmak istiyor

Fit vücuduyla da dikkat çeken Göksen Ateş, "Müziğe ağırlık vermek istediğim bir dönem aslında. Her şey düzene oturduğunda müzik yapmak istiyorum. Spor hep hayatımda var bazen zaman bulamadığımda bile koşuya çıkarım." diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin