Gonca Vuslateri'den yine oldukça anlamlı bir hayvan hakları paylaşımı geldi!

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri yine çok anlamlı bir paylaşım yaptı.

Merve Mutlu
18 Mart 2019 - 14:39
Magazin

Daha önce Aliye, Canım Ailem, Küçük Sırlar, Yalan Dünya ve Tehlikeli Karım gibi başarılı yapımlarda rol alan ve kendinden oyunculuğuyla olduğu kadar sosyal konulardaki duruşuyla bahsettiren güzel oyuncu Gonca Vuslateri, anlamlı paylaşımlarına bir yenisini ekledi. 

19-03/18/gonca-vuslateri.png

Hayvan sevgisini ve hayvan hakları konusundaki net duruşunu her defasında gösteren başarılı oyuncu Vuslateri, "Kimsenin öpemeyeceği yaralar vardır.. kendiyle çözülür yalnızca.. Yıllar öncesinin köpek ısırığı ve o hayvanın korkusunu,ancak nereye gideceği konusunda fikri olmadan endişeyle bakan bir başka yavru köpek anlayabilir.. ben de böyle anlıyorum.. içimi,zihnimi,insanlığımı tehdit eden ve ciğerime kadar zulüm veriyorsun diye kusmak istediğim bir kaosun içinde - başka bir canı anlamak için niye duraksayayım ki.. Duraksarım ama . Öyleyim. Omuzumdaki küçücük çizik umurumda değil. Omuzumda duran o küçücük patiyi umursuyorum... Hayvanlar da doğanın tüm eşsiz değerleri gibi sevilmeye ve sayılmaya değer. Beraber yaşadığımızı kabul etmek,anlamak zorundayız." notu ile paylaştığı bu fotoğraf ile takipçilerini duygulandırdı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin