Görkem Sevindik iddialara cevap verdi; "Bir tost satıyorum, bir fotoğraf çekiliyorum!"

Ünlü oyuncu Görkem Sevindik'in yeni mesleğini görenler şoke olmuştu. Açıklama geldi! Görkem Sevindik kimdir? Mesleği ne? Oyunculuğu bıraktı mı?

Pınar Alçiçek
10 Ağustos 2023 - 10:31
Magazin

Söz, Kurtlar Vadisi, Ramo gibi dizilerde boy gösteren yakışıklı oyuncu Görkem Sevindik, işbaşındayken halk kameralarına takıldı.

23-08/09/lkjh-1691577653.jpg

36 yaşındaki ünlü oyuncunun Kocaeli Şehir Hastanesi’nin kantininde çalışırken görüntülendi. Çalıştığı kantinin işletmesini aldığı iddia edilen oyuncunun bu mesleği ise gören herkesi şaşırttı. 

Son olarak Ateş Kuşları dizisinde Ali karakterine hayat veren Sevindik'in yan meslek olarak bu mesleği icra ettiği öne sürüldü.

Çıkan haberlerin ardından Görkem Sevindik şu açıklamada bulundu:

Nisan ayında işletmesini satın aldığını söyleyen oyuncu; “Bir ortağımla kantinin işletmesini aldık. O fotoğrafın çekildiği gün kantinde çalışıyordum. Daha önce de oto yıkama işi yaptım. Oyunculuk dışında işlerle uğraşmayı seviyorum.” ve “Sırf beni görmeye gelenler oluyor. Bir tost satıyorum, bir fotoğraf çektiriyorum” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin