GQ Türkiye “Men Of The Year 2023” başarıyı ödüllendirecek

“Men of the Year 2023’’ bu yıl başarıya, bilinmeyen iç dünyalarımıza kapı aralıyor ve misafirlerini eşikten diğer tarafa geçirecek sürprizli bir ödül gecesine davet ediyor. Dallarında üretimleri ve duruşlarıyla yaratıcılığa kapı açan isimler 18 Aralık’ta GQ Türkiye sahnesine çıkacak. “Men of the Year 2023’’ için çekilen ve ilk kez ödül gecesinde yayınlanacak konsept film, yine büyük heyecan uyandıracak.

Berfin Sengil
14 Aralık 2023 - 15:12
Viral

Samsung Galaxy ana sponsorluğunda 'GQ Türkiye Men Of The Year 2023' heyecanı başlıyor. GQ editörleri, yazarları, danışmanları ve okurları tarafından belirlenen müzik, spor, moda, sahne ve gösteri, gastronomi, iş dünyası ve sanat dallarında üretimleri ve duruşlarıyla başarıya kapı açan isimlere ödülleri 18 Aralık tarihinde törenle takdim edilecek. Kırmızı halıdan törene gecenin tüm detayları GQ Türkiye dijital platformlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bu yıl derginin 11, ödül gecesinin ise 10. yılı kutlanıyor. Her sene Yılın Tasarımcısı, Yılın Şefi, Yılın Farkındalık Yaratan İş İnsanı, Yılın Stil Sahibi Erkeği, Yılın Sporcusu, Yılın Hype’ı, Yılın Yükselen Yıldızları, Yılın Komedi İnsanı, Yılın Oyuncusu’nun belirlendiği ödüller, bu yıl da törende açıklanacak. Gecede ayrıca 'Zamansızlık', 'Göz Alıcı Başarı', '10. Yıl Özel Ödülü' ve 'Yılın İlham İlham Veren Kadınları' özel kategorilerinde ödüller sahiplerini bulacak. 

GQ Türkiye Men Of The Year bu sene, teknoloji ve modanın mükemmel uyumunu sergileyen, yenilikçi felsefesiyle moda dünyasında da adından söz ettiren Samsung Galaxy'nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Samsung Electronics bu ortaklıkla, teknolojik yeniliklerin günlük yaşamın bir stil unsuru haline nasıl dönüşebileceğini ve modern tüketici yaşam tarzlarına nasıl entegre edilebileceğini üst üste dördüncü defa gösterme fırsatı bulacak. 

Gecenin diğer destekçileri ise Hemington, Peugeot, Brothers ve Organics olacak ve ödül törenine mekan sponsoru olarak The Ritz-Carlton İstanbul ev sahipliği yapacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin