'Grace And Frankie' hikayesiyle güldürecek!

Online film ve dizi izleme ağı olan Netflix'in dizi atağı sürüyor.

resim yok
07 Kasım 2014 - 14:45
Magazin

Online film ve dizi izleme ağı olan Netflix'in dizi atağı sürüyor.

House of Cards, Hemlock Grove ve Orange Is the New Black gibi yapımlarla dizi severlerin yeni adresi olma yolunda başarıyla ilerleyen platformun yeni dizi projesi 'Grace And Frankie'den haberler gelmeye devam ediyor.

 

OYUNCU KADROSU GENİŞLİYOR

Kanalın ilk orijinal komedi dizisi olma özelliğini taşıyan yapımın oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor.

 

MICHAEL GROSS

Michael Gross (Family Ties, Tremors), 'Grace And Frankie'nin oyuncu kadrosuna katılan son isim oldu.

 

KARAKTER DETAYLARI

Deadline'ın haberine göre aktör dizide yinelenen bir rolle karşımıza çıkacak ve Grace ile Frankie'nin eski kocalarının arkadaşı Jeff karakterine hayat verecek.

 

KARİYERİ

67 yaşındaki tecrübeli aktör Michael Edward Gross dizi kariyerinde son dönemde Anger Management (Dr. Randy), Partners (J.P. Buchanan), Suits (Walter Gillis) ve Last Man Standing (Mr. Hardin) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı.

 

 

DİZİNİN HİKAYESİ

Jane Fonda ve Lily Tomlin gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Grace And Frankie'nin kısaca hikayesi ise şöyle:

Birbirlerinin ezeli düşmanı olan Grace (Fonda) ve Frankie (Tomlin) artık hayatlarının son bölümü ile yüzleşme dönemindedirler.[reklam]

Bir süre sonra ikilinin kocaları (Martin Sheen, Sam Waterston) birbirlerine aşık olduklarını ve evlenme planları yaptıklarını ilan ederler.

Bu gelişme her iki kadının da hayatını tepetaklak edecektir.

 

KADRONUN DEVAMI

Dizinin ana konusunda da belirttiğimiz üzere Martin Sheen ve Sam Waterston, hikayenin kahramanı kadınların eski kocaları olarak karşımıza çıkacaklar.

Spin City'den Barry Bostwick, Enlisted'den Geoff Stults ve Scandal'dan Joe Morton dizinin diğer yıldız isimleri olarak göze çarpıyor.

 

13 BÖLÜMLÜK SEZON

Friends'in ortak yaratıcılarından Marta Kauffman ve Howard J Morris'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin sezonu 13 bölümden oluşacak ve yarımşar saat süreli bölümler şeklinde izleyicilere sunulacak.

 

 

'GAME OF THRONES'U YASAKLADILAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin