Grey's Anatomy 14. sezon için eski bir isim geri dönüyor!

ABC'nin uzun soluklu popüler draması Grey's Anatomy'nin ilk yedi sezonunda baş yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapan Krista Vernoff 14. sezon için yaratıcı kadroya geri dönüş yaptı.

Volkan Küçükel
27 Temmuz 2017 - 22:22
Gündem

Tanıdık bir yüz Grey's Anatomy setine geri dönüyor.

GREY'S ANATOMY KAMERA ARKASINA TAZE KAN!

ABC'nin uzun soluklu popüler dramasının ilk yedi sezonunda baş yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapan Krista Vernoff 14. sezon için yaratıcı kadroya ortak showrunner olarak geri dönüş yaptı.

Vernoff böylelikle dizinini showrunner takımını oluşturan Shonda Rhimes ve Betsy Beers ikilisine katılmış oldu.

17-07/27/krista-vernoff.jpg

Vernoff'un diziye geri dönüşü ABC Studios ile yaptığı genel anlaşmanın bir parçası. Kendisi, Grey's Anatomy'de yıllar boyunca yazar/yürütücü yapımcı/ortak showrunner olarak görev yapan Stacy McKee'nin, Grey's Anatomy'nin 2018 sezon ortası dönemde başlayacak itfaiyeciler temalı yeni spin-off dizisi bünyesine katılması nedeniyle oluşan boşluğu dolduracak.

VERNOFF'UN KARİYERİ

Televizyon sektöründe birçok yapımda senarist ekibinde görev yapmış olan Krista Vernoff ayrıca NBC'nin Law & Order, CW'nun Charmed ve Fox'un kısa ömürlü Wonderfalls'ında yazarlık yapmıştı.

17-07/27/vernoff.jpg

Vernoff, Grey's Anatomy ekibinden ayrıldıktan sonra ise Showtime'ın kara komedisi Shameless'ta yazar/yürütücü yapımcı ve Grey's Anatomy uzantısı Private Practice'te danışman yapımcı olarak görev yaptı.

GREY'S ANATOMY 14. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Grey's Anatomy'nin yeni sezonu 28 Eylül'de ABC ekranlarında başlayacak.

17-07/27/greys-anatomy.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin