Gülben Ergen'den cevap gecikmedi!

Şarkıcı ve Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin kurucusu Gülben Ergen, sosyal medyada bir kullanıcının mesleğinin ne olduğunu sorgulamasına çok sinirlendi. Ergen, "Sahneye çıkıyorum. 12 senede 50 tane anaokulu açan derneğimizin kurucusu ve başkanıyım. Sizin meslek ne?" ifadelerini kullandı.

ozan
15 Kasım 2023 - 13:03
Magazin

Şarkıcı, oyuncu ve Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin kurucusu ve başkanı olan Gülben Ergen, sosyal medyada bir kişinin kendisinin ne iş yaptığını sorgulamasına kayıtsız kalamadı. Verdiği cevapla çok sinirlendiği anlaşılan Gülben Ergen, bugüne dek yaptığı işleri sıralayarak karşısındaki kişinin ne iş yaptığını sordu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ergen'e yönelik, "Gülben Ergen ne iş yapıyor? Mesleki tanımını yapabilecek var mı?" soruları yönelten hesaba Gülben Ergen'in kendisinden yanıt gecikmedi.

23-11/15/1-1700043228.jpg

Gülben Ergen şu sözlerle kendisini ifade etti:

"30 yıldır oyunculuk/yorumculuk yapıyorum. Sahneye çıkıyorum. Marka yüzüyüm. 12 senede 50 tane anaokulu açan derneğimizin kurucusu ve başkanıyım. Vergisini ödeyen, vatanına faydası olan bir insanım. Sizin meslek ne?"

23-11/15/gulben-ergen-1700043721.jpg

Ergen'in liseyi bitirdikten sonra mankenlik yaparak kariyerine başlayan ve genç yaşta oyunculukla tanıştığı biliniyor. Ünlü isim 90'larda ise müzik dünyasına adımını atmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin