Gülben Ergen'den yeni tekli!

Önceki gün alışveriş yaparken objektiflere yansıyan Gülben Ergen, basın mensuplarıyla sohbeti sırasında yeni teklisinin yolda olduğunu kaydetti.

Berfin Sengil
09 Mayıs 2024 - 11:00
Magazin

Sahnelerin sevilen ve başarılı isimlerinde olan Gülben Ergen, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Akşam saatlerinde geldiği alışveriş merkezinde Gülben Ergen, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

'Bomba Gibi Geliyorum'

Sempatik ve neşeli halleriyle dikkat çeken Gülben Ergen, "Yaza hazırlık yeni single çalışmaları başladı. Bomba gibi geliyorum" açıklamasında bulundu. Şık AVM tarzı ve güler yüzü ile etrafına neşe saçan başarılı şarkıcı, yanına gelen sevenlerini de kırmayıp tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gülben Ergen alışverişini noktaladıktan sonra kendisi almaya gelen aracı ile AVM’den ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin