Gülşen, sahnelere döndü!

Yılbaşı ücreti dudak uçuklattı!

Gülcan Tarımoğlu
20 Aralık 2022 - 16:21
Magazin

Ünlü popçu Gülşen, uzun bir aradan sonra sahnelerin tozunu attırmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Bilal Özbilge’nin üstlendiği, Bilal Özcan, Pınar Eliçe ve Didem Delen’in sunumuyla ekranlara gelen Beyaz Magazin'in haberine göre; İptal edilen konser ücretlerini orkestraya Gülşen’in menajeri Haluk Şentürk’ün ödediği ortaya çıktı. Gülşen aylar sonra ilk kez sahne aldı.

22-12/20/ii.jpg

GÜLŞEN YILBAŞI KONSERİ İÇİN 2.5 MİLYON ALACAK!

Konuyla ilgili yorum yapan Pınar Eliçe “Tarz olarak kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ama çok şık buldum. Sahnedeki enerjisini tam bulamadım. Bir çekimserliği var. İzmir’liler ne olursa olsun orada Gülşen’i  büyük bir zevkle izleyeceklerini düşünüyorum. Gülşen sahneye yakışan bir isim.  Kıyafeti cok şık. Çok beğendim. Benim umut ettiğin şey, bu yasamış olduklarından Gülşen’in ders çıkarması. Çok önemli bir sanatçı. Ben sahnelerde her zaman Gülşen’i görmek isterim. Bu söylemler sanatçıya yakışmıyor. Sanat ve sanatçı önderdir, liderdir. bir o kadarda toplumun temel taşlarından biridir.

Bilal Özcan “Gülşen kilo mu almış ? Hem stresten hem oturmaktan olabilir. Koç ailesinin çalışanları için verdiği gecede sahne aldığını duydum. Gülşen, ‘Benim için çok özel bir konser sebebini söylemek istemiyorum.’ Demiş. Gülsen’in duruşması yarın. Acaba beraat mı bekliyor ki, konser çalışmalarına başladı? Gülşen’den daha iddialı bir sahne bekliyorum.” Dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin