Gulyabani galasından ilginç notlar!

'Gulyabani' filminde bir Şaman'ı canlandıran Perihan Savaş, filmin gösterimine oğlu Savaş Zafer'le katıldı.

resim yok
28 Şubat 2014 - 09:04
Magazin

'Sevgilisi oğlumu üzerse ben de onu çok üzerim'

'Gulyabani' filminde bir Şaman'ı canlandıran Perihan Savaş, filmin gösterimine oğlu Savaş Zafer'le katıldı.

Savaş, "Oğlumu üzen kıza tırnaklarımı çıkarırım" dedi.


Yönetmenliğini Orçun Benli'nin yaptığı, başrollerinde Perihan Savaş, Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Didem Balçın ve Melike Öcalan gibi isimlerin rol aldığı 'Gulyabani' filminin basın gösterimi, önceki gün Etiler Akmerkez'de yapıldı.

 

SEVDİĞİME 'ANGUT'CUM' DERİM

Gulyabani' filminde geleceği gören Şaman bir kadını canlandıran Perihan Savaş, oyuncu Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer'le birlikte gösterime katıldı.

Oğluyla birlikte galanın ilgi odağı olan Perihan Savaş; "Savaş'a baktıkça gurur duyuyorum. Huyu da çok iyi. Evlatlarımdan Allah razı olsun, beni hiç üzmediler" dedi.

Gazetecilerin sorduğu "Oğlunuzun sevgilisine müdahale eder misiniz?" sorusuna da Savaş;

"Hayır, müdahale etmem ama oğlumu üzerse ben de onu üzerim. İşte o zaman içimdeki Şaman çıkar ortaya, tırnaklarım uzamaya başlar, cadılaşırım... İkisine de aynı davranırım ama oğlum da onu üzerse, tırnaklarım yine uzar..." yanıtını verdi.

 

ESPRİLİ CEVAP

Savaş, bir gazetecinin "Gelininiz sizi istemezse ne yaparsınız?" sorusuna da gülerek; "Saçını yolarım" cevabını verdi.[reklam]

Sevdiklerine ilginç hitap biçimleriyle seslendiğini söyleyen Savaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sevdiğime canım derim. Bir de Rahmetli Yılmaz'dan kalan 'Angut'cum' lafı vardır, onu da kullanırım. Angut aslında bir kuş türü...

Yılmaz, sevdiklerine hep onu söylerdi; ondan alıştım, hatta torunuma bile onu öğrettim..."

 

BUGÜN VİZYONDA

Yönetmenliğini Orçun Benli’nin üstlendiği, başlıca rolleri Cüneyt Arkın, Perihan Savaş, Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Didem Balçın, Melike Öcalan, Kenan Ece ve Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı filmin basın gösterimi, önceki gün Etiler Akmerkez’de yapıldı.

 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ekip, filmin gişesine güvendiklerini söyledi. Korku filmi senaryosu yazmak için orman evine giden dört genç kadının başına gelenleri anlatan “Gulyabani”, bugün vizyona giriyor.

 

FRAGMAN

 

AZMİN ZAFERİ! ADETA ERİDİLER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin