Güneşi Beklerken yaz sonunda bitecek mi?

Kanal D'de başlayan gerek reytinglerde ve yaz aylarında gerek sosyal medyada rekor kıran sevilen dizi Güneşi Beklerken dizisi için başrol oyuncusundan iddialı bir açıklama geldi.

resim yok
31 Temmuz 2013 - 15:09
Magazin

Kanal D'de başlayan gerek reytinglerde ve yaz aylarında gerek sosyal medyada rekor kıran sevilen dizi Güneşi Beklerken dizisi için başrol oyuncusundan iddialı bir açıklama geldi.

 

''Uzun yıllar sürecek!''


Usta oyuncu Emre Kınay, Güneşi Beklerken dizisiyle uzun bir anlaşma yaptığını ve dizinin uzun yıllar süreceği söyledi.

 

Kaç bölüm yer alacak?


Dizinin başrol oyuncularından usta oyuncu Emre Kınay dizide kaç bölüm yer alacağını açıkladı.

Kınay:

"Benim anlaşmam 39 bölüm. Yazın başlayan dizilerde yaz aylarında diziyi oturtup sonra kışın devam etmek daha avantajlı oluyor.

 

Hava şartları açııdan yazın çalışmak daha güzel. Biliyorsunuz bizde uzun bekleme süreleri var. Yazın bu süre daha güzel geçiyor. Bizimki yazın başladı ancak yaz dizisi değil." dedi.

Dizide dün akşam neler yaşandı?

Dizide heyecan dün akşam ekranlara gelen bölümle devam etti.

 

İşte dün yaşananlara kısa bir bakış:

Güneşi Beklerken'de Demet ve Cihan yıllar sonra karşılaştı. Demet'in tepkisi çok sert oldu. Kerem'in söylediği yalan ortaya çıktı.

Melis Zeynep'in kardeşi olduğunu öğrendi. Ailesi Kerem için şok bir karar aldı. İşte Güneşi Beklerken'in 5. bölümünde yaşananlar...
[reklam]
Kanal D'de yayınlanan Güneşi Beklerken heyecan ve sürprizlerle dolu bir bölümle ekranlara geldi.

Güneşi Beklerken'de yıllar sonra Demet'in izini bulan Cihan, onunla konuşmak istedi; ancak, Demet'in tepkisi çok sert oldu.

Bulduğu birkaç şey sonrasında şüpheye düşen Melis, Cihan'ın çekmecesinde Jale tarafından yazılmış olan mektubu okudu ve Jale'den sonra tüm gerçekleri bilen ikinci kişi oldu.

Kerem'in yanlış yaptığını düşünen Barış, kendince doğru olanı yapıyor. Cihan Hoca'ya attığı iftira belgelenince, ailesi Kerem için bir karar aldı. Kerem'in hemen yurt dışına göndermeye karar verdiler.

 

 

GÜNEŞİ BEKLERKEN DÜN YİNE BİRİNCİ OLDU! DETAYLAR VE İZLENME ORANLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin