Gupse Özay: "Kızım devamlı babam diyor!"

Oyuncu ve senarist Gupse Özay, 'Lohusa' filminin çekimlerinin tamamlanmasının ardından gazetecilerle bir araya geldi. Evliliği ve kendi doğum süreciyle ilgili de konuşan Özay, "Kız çocukları ile babaları arasında başka bir aşk oluyormuş, onu deneyimledim. O yüzden büyük bir aşk ve bağ var, bana da çalışmak için özgürlük var" diye konuştu.

Berfin Sengil
22 Kasım 2023 - 14:30
Magazin

'Deliha' filminin setinde tanışan Gupse Özay ile Barış Arduç, Temmuz 2020'de evlenmiş ve kızları Jan Asya, Eylül 2022'de doğmuştu. Kendi hamilelik süreci ve sonrasından yola çıkarak 'Lohusa' filmini kaleme alan Özay, çekimlerin tamamlanmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

23-11/22/gupse-ozay.jpg

'Bana Çalışmak İçin Özgürlük Var'

Eşi Barış Arduç’un çok ilgili bir baba olduğunu aktaran Gupse Özay şöyle konuştu:

"Barış şu an evde bebekle ilgileniyor. İyi tarafları var, kötü tarafları var. İyi tarafı; ben güvenerek ve mutlu şekilde çocuğumu babasına bırakıp çalışabiliyorum fakat çocuk tam bir babacı oldu. Devamlı ‘Babam’ diyor. O da işin kötü tarafı oldu. Erkek erkeğe yemeğe gidiyor tabii ama az gidiyor. Her anne-baba gibi biz de düşkünüz çocuğumuza. Kız çocukları ile babaları arasında başka bir aşk oluyormuş, onu deneyimledim. O yüzden büyük bir aşk ve bağ var, bana da çalışmak için özgürlük var"

23-11/22/dd.jpg

'Filmdeki Çoğu Sahne Gerçek'

Kaygılı ve panik bir anne olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Büyüyüp kendini kurtaracak hâle geldikçe ben rahatladım ama tatlı ve komik, bana çekti komik bir çocuk. Hamilelik aşırı kolaydı. Doğduğu an hiç uyumadım çünkü uyursam çocuğa bir şey olacak gibi düşünüyordum. O yüzden ‘Lohusa’nın birçok sahnesi, benim gerçek sahnelerim yani" diyerek filmin ortaya çıkış hikâyesinden de bahsetmiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin