Hadise'ye Ece Seçkin'den rest geldi!

Şarkıcı Hadise konserindeki gösterişli sahnesini, "Bebeleri pistten alalım" notuyla paylaşmıştı. Hadise'nin bu çıkışına Ece Seçkin'den cevap gecikmedi.

Berfin Sengil
11 Aralık 2023 - 14:48
Magazin

Kıyafetleri ve iddialı sahne şovlarıyla adından sıkça söz ettiren Hadise, geçtiğimiz gün Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda bir konser verdi.

Konserden fotoğraflarını, "Ne diyordu Norm Ender? Bebeleri pistten alalım" notuyla paylaşan Hadise'nin kendisinden önce aynı sahnede konser veren Ece Seçkin'e gönderme yaptığı düşünüldü.

Ece Seçkin'den Cevap Gecikmedi

Ece Seçkin, Hadise'nin bu sözlerinin kendisine söylendiği iddiasıyla iddialı bir paylaşım yaptı.

Seçkin paylaşımının altına, "Ezhel de 'Bebeler her b.ku biliyor, boşuna yapıcan bize lolo' diyerek yanıtlamıştı" diye yazdı.

Hadise'den Yeni Paylaşım

Sosyal medyada yaşanan bu olayların ardından Hadise, yeni bir paylaşım yaparak konuya son noktayı koydu. 

İşte Hadise'nin son paylaşımı...

Hadise paylaşımına, "Ortalığın karıştığını görünce aranızdan ayrılma şeklim" diyerek esprili nota imza attı.

Aleyna Tilki'ye Gönderme miydi?

Öte yandan Hadise'nin 'bebe' kelimesiyle geçtiğimiz günlerde kendisinin sahnelerden alıkoyulduğunu öne süren Aleyna Tilki'ye gönderme yaptığını söyleyenler de oldu.

Aleyna Tilki sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da bu durumu en çok destekleyen insanlar. Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar" demişti.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin