Hakan Bilgin ve Sedef Şahin'den sezonun ilk oyunu sahnede!

Başarılı oyuncular Hakan Bilgin ve Sedef Şahin, yeniden tiyatro sahnesinde bir araya geliyor. Bu sezon da "Dönme Dolap" oyununu sahneleyecek olan oyuncular, oyun öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ozan
10 Ekim 2023 - 09:36
Magazin

Ekranların ve sahnelerin sevilen isimleri Hakan Bilgin ve Sedef Şahin, geride bıraktığımız gün Watergarden İstanbul içerisinde bulunan Duru Tiyatro'da objektiflere yansıdı. Akşam oynanacak "Dönme Dolap" adlı tiyatro oyunu için provaya gelen ikili, oyun öncesi gazetecilere poz vererek sohbet etti.

23-10/10/sedef-sahin-hakan-bilgin-2-1696920055.JPG

Bu sezon 'Dönme Dolap' son kez sahnelecek

Sezonun ilk oyununu oynayacakları için heyecanlı olduklarını dile getiren ikili, "Bu sezonun ilk oyunu olacak. Heyecanlıyız sabırsızlıkla sahneye çıkmayı bekliyoruz. Ayrıca Dönme Dolap oyunumuz bu sezon son olacak. Seyircilerimize teşekkür ederiz bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Onun dışında yeni oyunlar okuyoruz hazırlanıyoruz." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin