Halil İbrahim Ceyhan yeniden zirveye adını yazdırdı

Kasım ayında yapılan sosyal medya yoklamasına göre zirvedeki erkek oyuncu Kirli Sepeti dizisinin Murat'ı Halil İbrahim Ceyhan oldu. Halil İbrahim Ceyhan kimdir, nereli, kaç yaşında? Halil İbrahim Ceyhan hangi film ve dizilerde oynadı?

Berfin Sengil
08 Aralık 2023 - 16:54
Gündem

Kirli Sepeti dizisinde Murat karakterini canlandıran Halil İbrahim Ceyhan'ın hayran kitlesi her geçen gün artıyor. Daha önce de Emanet dizisinde çok sevilen Ceyhan, Kasım ayında da milyonlarca paylaşımla zirvedeki yerini korudu.

DigiLUP isimli MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel sosyal medya dinleme servisinin verilerine göre, erkek oyuncular sıralamasının başında Kasım ayında Halil İbrahim Ceyhan bulunuyor.

Ceyhan'ı takip eden isimler ise Adım Farah'ın Tahir'i Engin Akyürek ve genç oyuncu Recep Usta.

İşte listenin tamamında yer alan o isimler...

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde Murat karakterine hayat veren Halil İbrahim Ceyhan, 1986 yılında İstanbul'da doğdu. 1.80 boyunda ve 76 kilo olan oyuncu, 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı. Ardından müzik çalışmalarına başlayan Ceyhan, ilk single'ı olan Kaybettim adlı parçayı yayınladı.

Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan'a da şarkısı sözü veren Ceyhan, söz yazarlığı, şarkıcılığın yanında mankenlik ve oyunculuk da yaptı. 2019'da çıkardığı, sözü ve müziği kendisine ait olan 'Kendini Bana Bırak' adlı parçası YouTube'ta 2 milyona yakın dinlendi.

Ceyhan, oyunculuğa Hemen Döneriz adlı sinema filmiyle başladı. Bu filmde Burak Satıbol, Ayhan Taş, Esin Civangil gibi isimlerle birlikte rol aldı.

HALİL İBRAHİM CEYHAN HANGİ DİZİDE OYNADI?

2020 - Emanet (Yaman)

HALİL İBRAHİM CEYHAN HANGİ FİLMDE OYNADI?

2019 - Hemen Döneriz

HALİL İBRAHİM CEYHAN ŞARKILARI

Derin Özledim, Burası Burası, Olmaz Olmaz, Kendini Bana Bırak, Kaybettim, Adaletsiz Hasret

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin