Halit Ergenç, Netflix'e "Adsız Aşıklar" dizisiyle geliyor!

Netflix, başrolünde Halit Ergenç'in yer aldığı Adsız Aşıklar dizisi için çalışmalara başladı. Peki Adsız Aşıklar dizisinin konusu ne? Adsız Aşıklar dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Adsız Aşıklar dizisi ne zaman yayınlanacak? Adsız Aşıklar dizisinde kimler rol alıyor? Adsız Aşıklar dizisi uyarlama mı? Halit Ergenç kimdir?

Volkan Usta
23 Ekim 2023 - 13:06
Kültür Sanat

Netflix yerli projelerine yenisini katmaya hazırlanıyor. Halit Ergenç'li "Adsız Aşıklar" dizisi için hazırlıklar başladı. İşte detaylar!

Bir süredir yeni projeler için beklemede olan Halit Ergenç sonunda bir yapımla anlaştı. Son olarak Disney+ için “Ten” (Skin) adlı dizide yer alan fakat yayınlanmayan dizi sonrası Ergenç farklı bir proje ile devam etme kararı aldı. 

Halit Ergenç yönetmen koltuğunda Umur Turagay‘ın oturacağı, senaryosunu ise Başar Başararan kaleme alacağı “Adsız Aşıklar” adlı projeyle anlaştı. 8 bölümlük dizinin yapımcılığını Çağatay Önal, Başar Başaran ve Emre Özdur‘un kurduğu “Cumartesi Film” üstlenecek.

Yıl başında sete çıkması planlanan dizi aşk üzerinden anlatılan bir dram komediyi etkileyici bir dille seyirciye aktaracak. İstanbul’da çekilecek dizide Ergenç dışında kimlerin rol alacağı henüz belli olmadı.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin