Haluk Bilginer'in yeni projesi 9 Kere Leyla'nın setinde kaza yaşandı!

Yeni film projesinin setinde kaza yaşandı, Ezel Akay

Merve Mutlu
07 Ocak 2020 - 16:48
Gündem

Başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış, Hakan Eke, Emre Kıvılcım ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ve çekimlerine başlanan komedi filmi 9 Kere Leyla'nın setinde kötü bir kaza yaşandı. 

20-01/07/ezel-akay.jpg

Çekimlerine yeni başlanan filmin setinde, çekimler sırasında devrilen ışık yüzünden yönetmen Ezel Akay, başına düşen ışık nedeniyle, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Oyuncuların hafif şekilde atlattığı bu kazada Akay'ın başına dikiş atıldı ve hastaneye kaldırıldı. Filmin setine 3 günlük zorunlu ara verildi.  

9 Kere Leyla'nın konusu ne? 

20-01/07/9-kere-leyla.png

Zengin ve başarılı bir iş insanı olan Adem'in (Haluk Bilginer) evliliklerini genç bir kadın olan Nergis (Elçin Sangu) için bitirmeye çalışması ve bu uğurda, boşanmayı kabul etmeyen domestik eşi Leyla'yı (Demet Akbağ) 9 kere öldürmeyi denemesini konu alıyor. İstemeden de olsa kadınların yeni bir dünya kurmasına sebep olan bu yolda beklenmedik sürprizler de Adem'i bekliyor olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin