Haluk Levent ve ünlü dostları deprem bölgesi için hızla çalışmaya devam ediyor!

Yaşanan deprem felaketi sebebiyle ilk günden beri bölgeye her türlü yardım ve iletişim sağlayan Haluk Levent'i sanatçı dostları yalnız bırakmıyor. Oktay Kaynarca ve Kıvanç Tatlıtuğ deprem bölgesinin yaralarını sarmak için Levent'le beraber her türlü yardıma koşmaya hazırlanıyor.

Volkan Usta
09 Şubat 2023 - 16:50
Kültür Sanat

Deprem felaketi sebebiyle ilk günden itibaren bölge için seferber olan Haluk Levent'i ünlü camiasından dostları da yalnız bırakmıyor. Ünlü isimler adeta seferberlik başlatıyor. İşte detaylar!

AHBAP Derneği’nin Başkanı Haluk Levent’e destek çı gib büyüyor. Hem vatandaşlardan hem de ünlü dostlarından ilk günden itibaren oldukça yardım alan Levent'e bu anlamlı hareketinde sevilen oyuncular Oktay Kaynarca ve Kıvanç Tatlıtuğ'da seferber olacak.

23-02/09/haluk-5.png

Haluk Levent “Bölgenin acil ihtiyaçları için İstanbul’a geldim. Çadır’dan jeneratöre , güneş enerjisi şirketlerinden , yemek şirketlerine kadar bir dizi firmayla pazarlık yaparken yanımda sıkı pazarlık yapacak Kıvanç Tatlıtuğ , Oktay Kaynarca gibi dostlar olacak. Her yerle görüşeceğiz” dedi.

Ayrıca Oktay Kaynarca'nın yapım ortağı olduğu “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin ışık ekibini ve karavanlarını da bölgeye gönderdiği öğrenildi.

23-02/09/ekran-alintisi.PNG

HALUK LEVENT VE ÜNLÜ DOSTLARI GÖREV BAŞINDA!

Deprem felaketi sebebiyle ilk günden itibaren hem bölgede hem de sosyal medyadan oldukça büyük bir görev üstlenen Haluk Levent'i ünlü dostları da yalnız bırakmadı.

23-02/09/adsiz.jpg

Haluk Levent yaptığı paylaşımda Özge Özpirinçci, Kıvanç Kasabalı, Kenan İmirzalioğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Oktay Kaynarca ve İrem Helvacıoğlu'nun tek tek her bir yardım ve koorinasyon için özveri ile hareket ettiklerini açıkladı.

23-02/09/kk.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin