İran sinemasının dünyaca ünlü filmleri Persiana TV'de!

İran sinemasının dünyaca ünlü yönetmenlerinin unutulmaz filmleri, vizyona girmiş yeni filmler ve İran dizileri Türkçe altyazılı olarak Persiana TV’de izleyiciyle buluşacak.

Berfin Sengil
29 Nisan 2024 - 09:44
Viral

Türksat, Yahsat ve Eutelsat uyduları üzerinden yayın yapan 25 televizyon kanalı aracılığıyla dünya üzerinde Farsça konuşan 60 milyondan fazla izleyiciye hitap eden Persiana Medya Grup’un geçtiğimiz günlerde açtığı yeni kanalı Persiana Türkiye İran sinemasını ve dizilerini izleyicilerle buluşturacak.

Türksat üzerinden yayın hayatına başlayan Persiana Türkiye, İran sinemasının dünyaca ünlü yönetmenlerinin unutulmaz filmlerinin, yanı sıra vizyona yeni giren filmleri ve İran’ın sevilen dizilerini Türkçe altyazılı olarak yayınlayacak.

Türkiye’de de İran sinemasının ve dizilerinin çok sevildiğini belirten Persiana Medya Grubu’nun kurucusu Majid Yousefy, dünyaca ünlü yönetmenler ve yapımcılar ile görüşmelerinin devam ettiğini vurguladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin