Hande Doğandemir: "Pes etme noktasına geliyorum"

Eksik isimli tiyatro oyunuyla gündemde olan Hande Doğandemir bu kez bir derginin Kasım ayı için kamera karşısına geçti. Verdiği demeçte samimi açıklamalarda bulunan Doğandemir, "Kendi ayaklarım üzerinde durmaktan başka seçeneğim yok. Elimden geleni yapıyorum, evet zorlanıyorum tabii ki. Pes etme noktasına geliyorum ama öyle bir lüksüm yok." ifadelerini kullandı.

ozan
03 Kasım 2023 - 11:16
Magazin

Tiyatro sezonunun başlamasıyla "Eksik" isimli oyunuyla sahnedeki yerini alan Hande Doğandemir, Şamdan Plus’ın Kasım sayısında yer aldı. Doğandemir, özel hayatından kariyerine samimi açıklamalarda bulundu.

23-11/03/111.jpg

Hande Doğandemir, "Hayat hepimizi güçlü olmaya zorluyor. Kendi ayaklarım üzerinde durmaktan başka seçeceğim yok, elimden geleni yapıyorum, evet zorlanıyorum. Tabii ki pes etme noktasına geliyorum ama öyle bir lüksüm yok." dedi.

Güzel oyuncu, "İçimde baş edebilme gücü var biliyorum ve bunu kendime hep hatırlatıyorum özellikle biz kadınlar birbirimize destek olmalı ve bunu hep hatırlatmalıyız." sözlerini de ekledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin