Hasan Can Kaya: "Ben de onun hayranı olurum"

Önceki akşam magazin gazetecileriyle iftar yapan Hasan Can Kaya'nın, "Hayranınızla sevgili olur musunuz" sorusuna verdiği cevap dikkat çekti.

Berfin Sengil
29 Mart 2024 - 14:51
Magazin

Konuşanlar programıyla popülerleşen komedyen Hasan Can Kaya, geçtiğimiz akşam magazin gazetecileriyle iftar gerçekleştirdi.

'Kaçmıyorum, Bekarım'

Kariyerinden özel hayatına kadar açıklamalarda bulunan Hasan Can Kaya'ya, "Çok yoğunsunuz, özel hayatınıza nasıl zaman ayırıyorsunuz" sorusu da yöneltildi. Kaya bu soruya, "Bir formül buluyorum. Özel hayatımı sizden kaçarak yaşamaya çalışıyorum. Bir gizemi olmalı. Şaka bir yana kaçmıyorum, bekar adamım. Çok saçma bir cevap verdim" karşılığını verdi.

'Hayranı Olurum'

Hasan Can Kaya'ya, "Hayranınızla birlikte olur musunuz" sorusu da soruldu. Kaya, "Aşık olmak birine hayranlığı da içerir. Karşılıklı bir etkileşim varsa birbirinize hayransınızdır zaten. Hayranımla birlikte olurum. Ben de onun hayranı olurum" cevabıyla dikkat çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin