Hava Muhalefeti filmi 14 Nisan'da sinemalarda!

Başrollerinde Ali Sunal ve Doğa Rutkay'ın yer aldığı BKM imzalı Hava Muhalefeti filmi vizyon için gün sayıyor. Peki Hava Muhalefeti ne zaman vizyona girecek? Hava Muhalefeti filminin konusu ne? Hava Muhalefeti filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Hava Muhalefeti filmi nerede çekildi? Doğa Rutkay kimdir? Ali Sunal kimdir?

Volkan Usta
27 Mart 2023 - 10:21
Viral

Güldür Güldür Show yaratıcıları yine yapacağını yaptı! Kemerlerinizi bağlayın! “HAVA MUHALEFETİ” sizi koltuğunuzdan düşürecek. İşte detaylar!

İLGİLİ İÇERİK

23-03/30/byr08535.JPG

YILIN EN HAVALI FİLMİNDESİNİZ: LÜTFEN KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN!

Güldür Güldür Show’un yaratıcı ekibi tarafından kaleme alınıp beyaz perdeye aktarılan “Hava Muhalefeti” filminin konusu ise şöyle;

23-03/30/byr07821.JPG

Milletvekili adayı Cemil Yıldırım, sevgilisi Gözde ile birlikte hafta sonu kaçamağı yapmak için Bodrum uçağındaki yerlerini almışlardır. Küçük bir kaçamak diye başlayan hafta sonu tatili çok eğlenceli bir yolculuğa dönüşecektir. İkili ve uçaktaki diğer yolcular kendilerini bekleyen sürprizlerden habersizdir. Bakalım bu kahkaha dolu yolculukta neler olacak?

23-03/30/byr08639.JPG

İLGİLİ İÇERİK

Yüksek dozda kahkaha vadeden HAVA MUHALEFETİ filmi, yıldız oyuncu kadrosuyla 14 Nisan’da sinemalarda!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin