Hayat Ağacı'nın 'Umut'u ile çok özel!

Beyza Şekerci; konservatuvarın bale bölümünü bitirdikten sonra başladığı oyunculuk serüvenini ve gelecekle ilgili planlarını anlattı...

resim yok
04 Aralık 2014 - 10:04
Röportaj

Hayat Ağacı'nın güzel oyuncusu hakkında hiç duymadıklarınız...

 

''Reytinglere kafayı takarak yaşamıyorum...''

'Hayat Ağacı' adlı dizide rol alan Beyza Şekerci; konservatuvarın bale bölümünü bitirdikten sonra başladığı oyunculuk serüvenini ve gelecekle ilgili planlarını anlattı...

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı bale eğitimi veriyorsunuz. Hem set, hem okul, hem de özel hayatınıza nasıl zaman ayırabiliyorsunuz?

Çalışmayı çok sevdiğim ve bu yoğunluğu hayatımda hep yaşadığım için rahatsız olmuyorum. Tam tersine, fazla boş kalmak bana iyi gelmiyor. Bu tempoda keyfim yerinde. Ama tabii ki programlı olmak gerekiyor. O zaman her şeye zaman ayırabiliyorsunuz. Ailem de bu tempoya çok alıştı, artık yadırgamıyorlar. Oyuncu sevgilim Engin (Hepileri) de bu konuda çok hassas. Bazen benden önce, benim boşluklarımla kendi boşluklarını denk getirip küçük kaçamaklar ayarlıyor. Bir bakıyoruz, iki günlük bayram tatilinde bambaşka bir ülkede yepyeni bir yer keşfetmeye çıkmışız.

'Hayat Ağacı' dizisindeki karakterinizden bahseder misiniz?

'Umut', inandıklarından vazgeçmeyen ve yeri geldiğinde hayatına bir çizgi çekmeyi seven bir tip. Kalbinin sesini dinlemesi ona ilerleyen zamanlarda çok zor anlar yaşatacak olsa da mücadele etmekten hiçbir zaman vazgeçmeyecek.

Bugüne kadar birçok dizide oynadınız. En sevdiğiniz karakter hangisi?

Her birinin, belki de oynadığım dönemlerle de ilgili olabilir, bende farklı bir anısı oluyor. Karakterlerin içindeki gizli hikayeleri keşfedip, sonra onları kurgulayıp yaşatmayı seviyorum. Ama 'Umut'un yeri bir başka olacak bende, ona eminim.[reklam]

ÖNEMLİ OLAN KALİTE

Reytinglerle ne kadar ilgilisiniz?

Olması gerektiği kadar. Maalesef böyle bir takip var. Dizi çekiyorsanız; yayın gecesinin ertesi günü o listeyi açıp bakmak işin bir parçası gibi. Ama reytingin bir kriteri yok, çok değişken. Stres ve baskı altında işinizi yapmak zorunda kalma duygusu hoş değil. Bu hiçbir oyuncuya iyi gelen bir durum değil. Ben de reytinglere kafayı takarak yaşamıyorum. Önemli olan yaptığınız işin kalitesinden emin olmak ve içinize sinen iyi bir iş olması..

 

İYİ BİR KOMEDİDE YER ALMAK İSTERİM

Hep dram türünde dizilerde boy gösteriyorsunuz. Farklı bir türde oynamak istemez misiniz?

Çok isterim. İyi bir komedi projesinde, kendimi hiç görmediğim bir tiple görmek güzel bir deneyim olabilir benim için. Bazen ters köşe yapmak lazım.

Sinema veya tiyatroyla ilgili yeni projeleriniz var mı?

Geçen ay sonu tamamlanan, Emre Şahin'in yönetmenliğini yaptığı 'Takım' adlı bir sinema filminde oynadım. Film, Mart ayında vizyona girecek, çok güzel oldu. Harika bir kadro bir araya geldi. Heyecanla filmin vizyona girmesini bekliyorum.

 

 

DEDİKODU GERÇEK ÇIKTI! İŞTE AŞKIN BELGESİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin