Hazal Kaya'dan dikkat çeken 'Bihter' yorumu!

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Ali Atay'ın 'Ölümlü Dünya 2' filminin galasına katılan Hazal Kaya'ya, Farah Zeynep Abdullah ile Boran Kuzum'un başrollerindeki 'Bihter' filmi soruldu. Kaya, 'Herkese başarılar dilerim' dedi.

Berfin Sengil
30 Kasım 2023 - 13:52
Magazin

Yönetmen koltuğunda eşi Ali Atay'ın oturduğu 'Ölümlü Dünya 2' filminin galasına katılan oyuncu Hazal Kaya, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda 'Aşk-ı Memnu'yu hamilelik sürecinde izlediğini ve Nihal'e üzüldüğünü kaydeden güzel oyuncuya yeniden 'Bihter' filmi soruldu.

Boran Kuzum ile Farah Zeynep Abdullah'ın yeni filmi 'Bihter'i, kendisinin oynadığı ve tekrarlarıyla da çok sevilen 'Aşk-ı Memnu' dizisiyle kıyaslaması istenen Hazal Kaya bu durumdan kaçındı.

Uyarlamaları Olabilir

Hazal Kaya iki yapım hakkında şu açıklamada bulundu:

"Aşk-ı Memnu bir roman, biz günümüzde uyarlayıp dizisini yaptık. Onlar da bir dönem filmi çektiler. Çok boyutlu ve çok güzel bir hikaye Aşk-ı Memnu. Bundan sonra da tekrar aynı hikayeyi çekmek isteyenler olabilir, olacaktır. Herkese başarılar dilerim. Herkesin de ellerine sağlık. Bunun dışında söyleyeceğim bir şey yok"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin